دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳۴ دیدگاه نظر مهدی علامه
برنامه نویسی اندروید چیست؟
سرفصل‌های مقاله
  • چرا باید برنامه نویس اندروید شویم؟
  • اندروید چیست؟
  • تاریخچه اندروید چیست؟
  • آیا شروع برنامه نویسی اندروید سخت است؟
  • برای یادگیری برنامه نویسی اندروید از کجا شروع کنیم؟
  • روش‌های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید
  • بهترین روش یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید چیست؟

برنامه نویسی اندروید چیست : امروزه تقریبا همه کاربران برای رفع نیازهای روزانه خود، از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند. با فراگیر شدن گوشی‌های هوشمند در میان مردم، برنامه نویسی اپلیکیشن‌های کاربردی برای سیستم عامل‌های این دستگاه‌ها به یکی از پردرآمدترین شغل‌ها تبدیل شده است. با توجه به این موضوع، افراد زیادی به یادگیری برنامه نویسی اندروید علاقه مند شده اند.

اگر شما نیز جزو علاقمندان به آموزش برنامه نویسی اندروید هستید و تمایل دارید این حوزه را به صورت کاملا حرفه ای دنبال کنید پیشنهاد می‌کنیم به صفحه آموزش برنامه نویسی اندروید سون لرن مراجعه کنید و از آموزش‌های کاربردی این بخش بهره‌مند شوید.

دانلود این فیلم آموزشی با کیفیت بالا و حجم ۳۵ مگ

شاید شما هم تصمیم خود را گرفته اید که اولین گام خود را برای ورود به این بازار بزرگ بردارید ولی نمی‌دانید از کجا شروع کنید! همچنین سوال‌های زیادی در ذهنتان شکل گرفته است و به دنبال پاسخی مناسب برای آن‌ها هستید. سوالاتی از جمله برنامه نویسی اندروید چیست، بازار کار اندروید در ایران چگونه است ، پیش نیازهای برنامه نویسی اندروید چیست و... . پس اگر دوست دارید پاسخ سوالات خود را از زبان سعید شاهینی برنامه نویس ارشد اندروید دیجی کالا بشنوید، ویدئوی بالا را از دست ندهید.

چرا باید برنامه نویس اندروید شویم؟

برنامه نویس اندروید android

تا به‌ حال به این موضوع فکر کرده ‌اید که جهان بدون گوشی‌های هوشمند چگونه خواهد بود؟ تصور دنیای امروزی بدون گوشی‌های هوشمند برای ما کار چندان ساده ای نخواهد بود. زیرا میزان استفاده از گوشی‌های هوشمند در میان مردم بیش از پیش در حال افزایش است و مردم روز به روز به آن‌ها وابسته‌تر می‌شوند. امروزه تقریبا همه کاربران برای رفع نیازهای روزانه خود، از گوشی‌های هوشمند استفاده می‌کنند. این نیازها کوچکترین و متداول‌ترین کارهای افراد را هم شامل می‌شوند. از جمله خرید کردن، درخواست تاکسی، برقراری ارتباط، انجام امور مالی و.... .

بنابراین با ظهور گوشی‌های هوشمند به ویژه گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل اندروید، بازاری جدید و بزرگ برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان ایجاد شد. به تدریج با افزایش کاربرد این دستگاه‌ها در میان مردم و احساس نیاز به نرم افزارهای مختلف، بازار اپلیکیشن‌های موبایل روز به روز گسترده‌تر شد و بسیار رونق گرفت. بر این اساس برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایلی به یکی از محبوب‌ترین و پردرآمدترین شاخه‌های برنامه نویسی تبدیل شود. تاکنون سیستم عامل‌های مختلفی مانند Symbian، BadaOs و... برای گوشی‌های موبایل ارائه شده اند، اما نتوانستند در میدان رقابت با سیستم عامل‌های دیگر دوام بیاورند.

در واقع مهم‌ترین دلیل برای یادگیری برنامه نویسی اندروید، بازار کار خوب آن در ایران و سایر کشورهای جهان است. شما پس از آموزش برنامه نویسی اندروید، هیچ گاه بیکار نخواهید ماند و در هر کجا که باشید می‌توانید کسب درآمد کنید.

سیستم عامل اندروید طی سال هایی که از تولدش می‌گذرد توانسته است از تمام رقبای خود در این میدان پیشی گیرد. این سیستم عامل به پرکاربردترین و محبوب‌ترین سیستم عامل گوشی‌های هوشمند تبدیل شده است. امروزه اندروید توانسته است بیش از 73 درصد از بازار سیستم عامل‌های گوشی هوشمند را در اختیار خود درآورد. سیستم عامل iOS با کسب حدود 17 درصد از این بازار در حال تعقیب اندروید است. اگر سایر دستگاه‌های همراه مانند تبلت، گجت‌های هوشمند و... را به این آمار اضافه کنیم، اختلاف این دو سیستم عامل بسیار بیشتر خواهد شد. بر این اساس اندروید توانسته است به عنوان فراگیرترین سیستم عامل گوشی‌های هوشمند، تبلت ها، گجت‌ها و... شناخته شود.

بیشتر بخوانید: آموزش نصب و راه اندازی اندروید استودیو (+ ترفند‌های کاربردی)

اندروید چیست؟

شروع برنامه نویسی اندروید

اندروید (Android) سیستم‌ عاملی متن‌ باز است که بر پایه هسته لینوکس توسط شرکت گوگل توسعه داده شده است. متن باز بودن اندروید به این معنا است که سورس کد اصلی آن در دسترس عموم قرار دارد. یعنی برای استفاده از آن نیازی به دریافت مجوز و یا صرف هزینه نیست. متن باز بودن اندروید باعث می‌شود که سورس کد اصلی آن به راحتی در اختیار کاربران و توسعه دهندگان مختلف در سرتاسر جهان قرار گیرد. این ویژگی باعث می‌شود اندروید توسط توسعه دهندگان بیشماری بررسی شود و در نهایت ارتقا یابد.

به دلیل متن‌ باز بودن و سایر ویژگی ‌های اندروید، حضور این سیستم عامل به گوشی‌‌های هوشمند محدود نشده است و دستگاه‌های زیادی مانند تبلت ها، یخچال‌ ها، ساعت ها، تلویزیون‌ها و سایر دستگاه‌های هوشمند از آن استفاده می‌کنند. همانطور که اشاره شد، اندروید بر اساس هسته لینوکس توسعه داده شده است. بنابراین وظایفی مانند بهینه سازی حافظه، ارتباط بخش‌های نرم افزاری با سخت افزار، مدیریت پردازش‌ها و... توسط هسته لینوکس پردازش می‌شود.

یکی از مزیت‌های اندروید در مقابل سایر سیستم عامل‌های دیگر انعطاف پذیری است. بر اساس این ویژگی اندروید، برنامه نویسان می‌توانند هر چه سريعتر و راحت‌تر اپلیکیشن هایی را توسعه دهند که از تمام ويژگی‌ها و توان يک گوشی هوشمند بهره ببرند. البته انعطاف‌ پذیر بودن این سیستم عامل فقط به این معنا نیست که سازندگان یا توسعه دهندگان می‌ توانند در آن تغییراتی ایجاد کنند. بلکه به این معنا است که اندروید محدودیتی را بر کاربران خود اعمال نمی‌کند. بنابراین آن‌ها قادر خواهند بود که با نصب نرم افزارهای مختلف سیستم‌های اندرویدی خود را شخصی سازی کنند.

این عوامل دست به دست یکدیگر دادند تا صنعت توسعه اپلیکیشن‌های گوشی هوشمند، وارد مرحله جدیدی شود. با توجه به این دلایل فروشگاه‌های بسیار زیادی به منظور عرضه اپلیکیشن‌های گوشی‌های همراه از جمله Google Play، App Store و... ایجاد شدند. در این فروشگاه‌ها توسعه دهندگان و شرکت‌های زیادی در حال ارائه اپلیکیشن‌های مختلف و کسب درآمد هستند. استقبال مردم از خدمات این نرم افزارها باعث شده است که روز به روز به شمار آن‌ها اضافه شود. تا جایی که کسب و کارهای زیادی برای ارائه خدمات بیشتر به مشتریان و کاربران خود، به توسعه اپلیکیشن‌های اندرویدی روی آورده اند.

تاریخچه اندروید چیست؟

زبان اندروید چیست؟ android

در این بخش از مقاله به بررسی تاریخچه اندروید می‌پردازیم تا دریابیم که این سیستم عامل چگونه ساخته شده است. همچنین خواهیم دید اندروید برای کسب عنوان محبوبترین سیستم عامل گوشی‌های هوشمند دستخوش چه تغییراتی بوده است. گوگل سال 2005 شرکت کوچکی به نام Android را خریداری کرد. این شرکت توسط اندی رابین (Andrew E. Rubin) با هدف ساخت و توسعه نرم افزارهای موبایل تاسیس شده بود. اندی رابین شرکت اندروید را که در سال 2003 تاسیس کرده بود، به ازای دریافت 50 میلیون دلار در اختیار گوگل قرار داد. البته همچنان کار رابین با این شرکت به پایان نرسیده بود، زیرا پس از واگذاری این شرکت به گوگل به سِمت معاونت مدیریت فنی گوگل منصوب شد.

همچنین در گوگل وظیفه مدیریت پروژه اندروید به رابین واگذار شده بود. شاید آن زمان خود رابین تصور نمی‌کرد که اندروید به یکی از فراگیرترین سیستم‌ عامل‌های جهان تبدیل شود. گمانه زنی درباره قصد گوگل برای ورود به بازار ارتباطات تلفن همراه از سال 2006 ادامه داشت تا بالاخره در سال 2008 نخستین نسخه سیستم عامل اندروید توسط این شرکت ارائه شد. اولین گوشی همراهی که از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کرد، با نام HTC Dream به بازار عرضه شد. این نسخه اندروید از بسیاری امکانات پیش فرض که امروزه در گوشی‌های هوشمند مشاهده می‌شود، پشتیبانی نمی‌کرد.

در سال 2009 گوگل برنامه فشرده ای را برای بروزرسانی اندروید در نظر گرفته بود. به دنبال این تصمیم، در آن سال اندروید چهار بار مورد بروزرسانی قرار گرفت و نسخه‌های بهبود یافته ای را منتشر کرد. آخرین نسخه ارائه شده از اندروید در سال 2009، شیرینی خامه ای (Eclair) نام گذاری شد. سپس در طی سال‌های 2010 تا 2013 آپدیت‌های دیگری از جمله Froyo، Gingerbread، Honeycomb،Jelly Bean ،Ice Cream Sandwich عرضه شد. با عرضه این نسخه‌ها امکانات بسیار زیادی به سیستم عامل اندروید اضافه شد که می‌توان به بهینه سازی عملکرد، پشتیبانی از قابلیت چند لمسی، موقعیت یابی و مسیریابی زنده، فناوری NFC و... اشاره کرد.

گوگل پس از عرضه چهارمین نسخه از اندروید تصمیم گرفت که هر سال تنها یک نسخه از اندروید را منتشر کند و در طی آن سال به بهبود عملکرد و رفع باگ‌های آن بپردازد. از سال ۲۰۰۹ نسخه‌های مختلف سیستم عامل اندروید، بر اساس نام یک شیرینی یا شکلات عرضه می‌ شوند. اولین بار مدیر پروژه اندروید، پیشنهاد نام‌ گذاری نسخه‌‌های این سیستم عامل را بر اساس نام‌های شیرینی مطرح کرد و ایده اش مورد پسند قرار گرفت. همچنین در سال ۲۰۱۳ توسعه‌ دهندگان اندروید اعلام کردند که با شرکت Nestle همکاری خواهند کرد. به همین دلیل نسخه 4.4 اندروید را بر اساس نام یکی از برندهای معروف شکلات این شرکت، کیت‌ کت نامیدند.

سال 2014 با عرضه اندروید 5، این سیستم عامل دوست داشتنی از قابلیت پیاده سازی بر روی تلویزیون ها، گجت‌های هوشمند و... پشتیبانی کرد. رئیس بخش توسعه اندروید از این بروزرسانی تحت عنوان بزرگ‌‌ترین بروزرسانی اندروید یاد می‌کند. زیرا قلمرو این سیستم عامل دیگر محدود به استفاده در گوشی‌های هوشمند نمی‌شد. اندروید با عرضه این نسخه توانست دامنه کاربردهایش را گسترده‌تر کند و به یک سیستم عامل همه منظوره تبدیل شود. همچنین در اندروید 5 سبک جدیدی از رابط کاربری به نام متریال دیزاین (Material Design) طراحی و پیاده شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

چگونه برنامه نویسی اندروید را شروع کنیم

اندروید 6 با تمرکز بر روی کاهش مصرف باتری و افزایش عملکرد و هوشمند سازی بیشتر در سال 2015 ارائه شد. گوگل این نسخه از اندروید را یک هفته پس از معرفی گوشی‌های نکسوس مارشمالو (Marshmallow) نامگذاری کرد. در این نسخه امکاناتی همچون پشتیبانی از تغییر آیکون‌های نوار اعلانات، Google now on tap، پشتیبانی از حسگر اثر انگشت به صورت پیش فرض اضافه شد. هفتمین نسخه از سیستم‌ عامل اندروید با نام نوقا (Nougat) در سال ۲۰۱۶ منتشر گردید. این نسخه‌ اندروید قابلیت‌های جدیدی مانند امکان تقسیم صفحه‌ نمایش و استفاده‌ از ۲ اپلیکیشن به صورت همزمان را پشتیبانی می‌کرد.

در سال 2017 اندروید 8 تحت عنوان اوریو (Oreo) عرضه شد. در این نسخه پشتیبانی از حالت تصویر در تصویر و بهینه‌ سازی برای دستگاه‌های با ۱ گیگابایت رم، بخشی از ویژگی‌‌های جدید اندروید محسوب می‌ شدند. آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید، اندروید ۹ یا پای (Pie) است که در سال ۲۰۱۸ معرفی شد. این نسخه از اندروید ویژگی‌‌های ظاهری بسیار جذابی در رابط کاربری اش اضافه کرده است تا در کنار هوش مصنوعی بالای خود، تجربه کاربری لذت بخشی برای کاربران فراهم سازد.

آیا شروع برنامه نویسی اندروید سخت است؟

پیش نیاز برنامه نویسی اندروید

این سوالی است که در ذهن بسیاری از علاقه مندان به برنامه نویسی اندروید شکل می‌گیرد. اما اجازه دهید یک واقعیت را با شما در میان بگذاریم. هیچ کاری در دنیا سخت نیست! به شرطی که از راه و روش مناسبی برای یادگیری آن کار استفاده کنید. سخت یا آسان بودن یک مفهوم کاملا نسبی است که می‌تواند معنای متفاوتی را برای افراد مختلف داشته باشد. اینگونه سوالات مانند این است که از کسی که بر روی طنابی باریک راه می‌رود بپرسید که آیا راه رفتن روی طناب سخت است؟ قطعا پاسخ چنین کسی که راه رفتن بر روی زمین و طناب برای او یکسان است، خیر خواهد بود.

اگر بخواهیم معیار دیگری به جای سخت یا آسان بودن یادگیری کارها ارائه دهیم بهتر است، زمان مورد نیاز برای تمرین آن کار را مورد بررسی قرار دهیم. برخی از کارها با کمی تمرین یاد گرفته می‌شوند و برخی دیگر نیاز به پشتکار بیشتری دارند. برنامه نویسی اندروید هم از این قانون مستثنی نیست. بنابراین اگر پشتکار و علاقه به یادگیری برنامه نویسی اندروید داشته باشید با استفاده از آموزش‌های مناسب و تمرین، در بازه ای تقریبا 6 ماهه قادر به برنامه نویسی اپلیکیشن‌های اندرویدی خواهید بود.

بیشتر بخوانید: بهترین روش یادگیری برنامه نویسی اندروید

برای یادگیری برنامه نویسی اندروید از کجا شروع کنیم؟

پیش نیاز برنامه نویسی اندروید android

شاید این سوال که چطور می‌توانم برنامه نویس اندروید شوم و اپلیکیشن‌های اندرویدی بسازم؟ برای شما هم پیش آمده باشد. در پاسخ به این سوال می‌توان گفت که شما برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس اندروید موفق، می‌بایست چالش‌ها و مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید.

اگر برای یادگیری برنامه نویسی اندروید مصمم هستید، توصیه می‌کنیم در مرحله‌ی اول، کتاب راهنمای ورود به دنیای برنامه نویسی را مطالعه کنید. چراکه ابتدا باید با مفاهیم اصلی برنامه نویسی آشنا شوید. سپس ابزارهای مناسب برای برنامه نویسی اندروید را شناخته و آن‌ها را نصب کنیدبه همین دلیل دوره الفبای برنامه نویسی را به شما پیشنهاد می‌دهیم. در مرحله‌ی بعد باید با مفاهیم پیشرفته برنامه نویسی اندروید، همچون برنامه نویسی شی گرا آشنا شوید. برای آشنایی بیشتر با مسیر یادگیری و پیش نیاز برنامه نویسی اندروید، مقاله زیر را از دست ندهید.

بیشتر بخوانید: پیش نیاز‌های یادگیری برنامه نویسی اندروید

روش‌های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید

به شما تبریک می‌گویم! قرار است به زودی نرم افزار اندرویدی خود را بسازید. برای کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید و ساخت یک اپلیکیشن اندرویدی روش‌های مختلفی وجود دارد که در این مقاله، به بررسی سه مورد از متداول‌ترین راه‌های کسب درآمد از اندروید می‌پردازیم.

راه اول سفارش طراحی اپلیکیشن مورد نظر به شرکت‌های برنامه نویسی یا توسعه دهندگان است. دومین راه استفاده از اپلیکیشن سازهای آماده است که فرآیند کار با آن‌ها بسیار آسان خواهد بود. روش آخر کدنویسی و توسعه نرم افزار از پایه است که نسبت به روش‌های قبلی نیاز به تخصص و تجربه دارد. در ادامه به بررسی هر یک از این روش‌ها می‌پردازیم.

کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید با سفارش طراحی اپلیکیشن اندرویدی

کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید

شاید این سوال برای شما پیش آید که چرا باید سفارش طراحی اپلیکیشن را به توسعه دهندگان دیگر واگذار کنیم؟ زیرا افراد زیادی علاقه به ساخت اپليکيشن‌های خصوصی برای سايت، کسب و کار خود و.... را دارند. اما دانش فنی برای ساخت اپلیکیشن‌های مورد نظر را ندارد و نمی‌خواهند زمان زیادی را برای یادگیری توسعه اپلیکیشن‌ها صرف کنند. این گونه افراد که اغلب صاحبان کسب و کار و ایده می‌باشند، ترجیح می‌دهند طراحی اپلیکیشن‌های خود را به شرکت‌های برنامه نویسی و توسعه دهندگان واگذار کنند. البته این راه نیاز به پرداخت هزینه ای متناسب با پروژه درخواست شده دارد. همچنین این راه دارای معایبی مانند وابستگی به شرکت‌ها و توسعه دهندگان دیگر خواهد بود.

کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید با استفاده از اپلیکیشن سازها

آموزش برنامه نویسی اندروید

دومین روش، استفاده از ابزار‌های آماده و آنلاین ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی است. این ابزارها به کاربر کمک می‌ کنند بدون نیاز به داشتن دانش برنامه‌ نویسی ساخت اپلیکیشن اندرویدی خود را آغاز کنند! برخی از این برنامه سازها امکاناتی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند تا بتوانند نرم افزارهایی با موضوعات و قابلیت هایی متنوع تولید نمایند. طراحی و ساخت اپلیکیشن‌های فروشگاهی، خبری، محتوایی و... توسط این برنامه سازها امکان پذیر خواهد بود. بزرگترین عیب این ابزارها، محدودیتی است که در طراحی اپلیکیشن‌ها به کاربران اعمال می‌کنند. معمولا کسانی که دارای ایده هایی اختصاصی هستند و قصد پیاده سازی نرم افزاری با قابلیت‌های جدید را دارند، از این سرویس‌ها استفاده نمی‌کنند.

کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید با پیاده سازی یک ایده نرم افزاری جدید

یادگیری برنامه نویسی اندروید

همیشه ساخت نرم افزارهای اندرویدی به سادگی روش‌های معرفی شده نخواهد بود. برخی ایده‌ها و نرم افزارهای اندروید نیازمند کدنویسی و طراحی اختصاصی هستند. کسانی که قصد دارند ایده‌های خاص خود را پیاده سازی کنند و یا از طریق طراحی اپلیکیشن‌های اندرویدی درآمدزایی کنند، باید برنامه نویسی یاد بگیرند. با زبان‌های برنامه نویسی مختلفی از جمله جاوا، کاتلین و سی شارپ می‌توان نرم افزارهای اندرویدی را ایجاد کرد. اما بهترین زبان‌های توسعه نرم افزارهای اندروید، زبان برنامه نویسی جاوا و کاتلین است. زیرا این دو زبان توسط شرکت گوگل به عنوان زبان‌های رسمی توسعه اپلیکیشن‌های اندروید معرفی شده اند.

بیشتر بخوانید: چگونه در شرکت‌های برنامه نویسی استخدام شویم؟

بهترین روش یادگیری زبان برنامه نویسی اندروید چیست؟

اندروید آن قدر در این سال‌ها عملکرد خوبی داشته است که از گوشی‌‌های ساده و میان رده گرفته تا جدیدترین گوشی‌های هوشمند از آن استفاده می‌ کنند. به همین خاطر با اطمینان زیادی می‌ توان گفت که در این میدان رقابت، اندروید همچنان پیشتاز خواهد بود. برنامه نویسی گوشی‌های هوشمند، به خصوص سیستم عامل اندروید می‌تواند نقش سکوی پرتاب شما را به سمت موفقیت بازی کند. زیرا آینده اندروید و برنامه نویسان آن بسیار روشن است.

ما در این مقاله سعی کردیم شما را با برنامه نویسی اندروید آشنا کنیم و به این سوال که چگونه برنامه نویسی اندروید را شروع کنیم؟ پاسخ دادیم. در ادامه نیز، روش‌های کسب درآمد از اندروید را به شما معرفی کردیم. 

نظر شما در مورد برنامه نویسی اندروید چیست؟ شما از آینده اندروید چه تصوری دارید؟ خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران در میان بگذارید.

اگر به آموزش برنامه نویسی اندروید علاقه داری، با شرکت در دوره‌ی آموزش برنامه نویسی اندروید در کمتر از یکسال به یک توسعه‌دهنده اندروید همه فن حریف تبدیل می‌شوی که آماده‌ی استخدام، دریافت پروژه و حتی پیاده‌سازی اپلیکیشن خودت هستی.

۳۴ دیدگاه
ما همه سوالات و دیدگاه‌ها رو می‌خونیم و پاسخ میدیم
منیژه شفیع ۱۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۰۸

سلام، سپاس بابت اطلاعات جامعتون من مدرس زبان هستم (آنلاین) و میخوام در صورت امکان یک اپلیکشن آموزشی یا بازی آموزشی برای یادگیری و تمرین زبان اموزان طراحی کنم، هیچ اطلاعاتی از برنامه نویسی و ساخت اپلیکشن ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید که از کجا باید باید شروع کنم و چه مسیری داره

نازنین کریمی مقدم ۲۰ شهریور ۱۴۰۳، ۰۷:۱۸

درود اگر برای اندروید بخواید بنویسید باید سراغ جاوا و اندروید استودیو برید. اگر برای آیفون بخواید باید سوییفت یاد بگیرید. اگر بخواید مولتی پلتفرم باشه (یعنی یبار کد بزنید و همزمان در اندروید و آیفون ببینید) بهتره سراغ ری اکت نیتیو یا فلاتر برید (پیشنهاد من اینه) اگر بخواید وب اپ باشه بهتره سراغ ری اکت و یا ویو و یا انگولار برید.

علی صالح آبادی ۰۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۶:۰۱

سلام وارادت من دوره برنامه نویسی فرانت اند گذروندم اما درطول دوره متاسفانه خوب تمرین نکردم به فرانت علاقه دارم دوباره شروع کردم اما مشکل بزرگی که داشتم این بود که ترسیدم هوش مصنوعی بازار کار فرانت اند ازبین ببره و الان صبح تاشب دارم راجب برنامه نویسی اندروید . هوش مصنوعی و حتی فرانت سروکله میزنم که کدوم مسیر برم 23سالمه میشه لطفا راهنماییم کنید

نازنین کریمی مقدم ۰۸ آذر ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵

درود نگران نباشید هوش مصنوعی بیشتر در جهت راحتتر کردن کار برنامه نویس استفاده میشه نه اینکه جای برنامه نویس رو بگیره! حوزه هوش بیشتر کار با منطق هست و از لحاظ روحیه اگر با فرانت راحت هستید ممکنه براتون سخت بشه. در هر حال سن تون برای امتحان کردن هر دو حوزه مناسب هست. میتونید تا دو سه سال دیگه تصمیم نهایی تون رو بگیرید که دقیقا در کدوم بخش میخواید فعال باشید.

.... ۰۱ مهر ۱۴۰۲، ۲۱:۵۲

سلام. من علاقه مند شدم به برنامه نویسی اندروید برای شروع یادگیری میخواستم بدونم از چه راهی اقدام کنم.از برنامه نویسی اندروید چیزی نمی‌دونم. رشته دانشگاهی ام اما بود.با برنامه نویسی آشنا هستم درحد شروع

نازنین کریمی مقدم ۲۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۵۳

درود برای اندروید راه‌های زیادی وجود داره اما توصیه شده‌ترین این هست که یک زبان (کاتلین یا جاوا) رو انتخاب کنید و یادگیری رو در اندروید استودیو شروع کنید. باوجود اینکه کاتلین ساده‌تر هست اما پیشنهاد بنده زبان جاوا هست چون در صورت تغییر حوزه میتونید در بخش بک اند هم درآمد داشته باشید.

۰۵ شهریور ۱۴۰۱، ۰۷:۰۴

اموزش سی شارپ هم لطفا بذارید از مقدماتی تا پیشرفته ممنون میشم پاسخ بدید

۲۷ تیر ۱۴۰۱، ۰۹:۳۲

با سلام من میخام برنامه نویسی رو یاد بگیرم اما هیچی ازش نمیدونم کدوم به شرایطم میخوره میشه راهنمایی کنید

نازنین کریمی مقدم ۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۰۳:۴۲

درود یه خلاصه از خودتون میفرمایید که چندسال دارید و چرا به سمت برنامه نویسی اومدید و تحصیلات تون چیه؟ با توجه به توضیحاتتون بهتر میتونم کمک تون کنم.

احسان ۰۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۵

س میخواستم بدونم برنامه نویسی اندروید با کامپیوتر انجام میشه یا با موبایل ؟ فقط در حد اطلاعات عمومی خواستم بدونم .

نازنین کریمی مقدم ۰۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۴:۲۲

درود به طور کلی برنامه نویسی (چه حوزه اندروید و چه سایر حوزه ها) با کامپیوتر انجام میشه، اگر احیانا برنامه هایی دیدید در مارکتها که برنامه نویسی با موبایل رو ارائه میدهند، یا فیک هستند و یا از تمپلیت‌های آماده برای ساخت برنامه استفاده میکنند و کاربر نمیتونه برنامه نویسی کنه.

عرفان ۰۱ اسفند ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰

سلام وقت شما بخیر من پسر 18 ساله هستم و کارهای تدوین فیلم و فیلمسازی و عکاسی و فیلمنامه نویسی و انیمیشن و ... رو انجام میدم و علاقه دارم و به مدت یک سالی با نرم افزار ویژوال بیسیک برای برنامه نویسی کامپیوتر کار کردم ولی نه برای کار و فروش ، بیشتر هدفم یادگیری آن نرم افزار بود و بدون فیلم آموزشی و چیزی تونستم ماشین حساب رو بسازم . البته مادر و پدرم دانشجو رشته فیلم سازی و کارگدانی سینما و it خوندن و داییم برنامه نویسی c++ انجام داده و رشته it خوندن . من خودم از 11 سالگی به اینجور چیزها گرایش پیدا کردم و پدرم من رو علاقه مند کرد و حرفه ای کرد . میخوام برنامه نویسی اندروید رو هم یا بگیرم ولی هر جا از در و وریام پرسیدم و دنبالش بودم پیدا نکردم و حتی نمیدونم با موبال ساخته میشن یا با کامپیوتر و میخوام یکم از این حرفه یاد بگیرم و به احتمال زیاد حتما درامد هم زیاد داره ولی به شرط اینکه ایده خوبی باشه . چون خیلی‌ها از کامپیوتر رو قبول ندارن و گرایش اکثریت افراد به موبایل هست و طبیعیست که موبایل راحت‌تر و ساده‌تر و در دسترس‌تر است . میشه بگین از چه منبعی میشه ویدیوهای آموزشی خریداری کرد و یاد گرفت ؟ ( منبعی که واقعا خوب و عالی و بی نقص باشه ) [code] Your Code Here [/code]

نازنین کریمی مقدم ۰۲ اسفند ۱۳۹۹، ۱۹:۲۴

درود. چون پایه گرافیک و تدوین دارید، توصیه میکنم به حوزه‌های ui/ux ، دیجیتال آرت (به خصوص در بازی سازی) و طراحی سایت با html و css توجه ویژه ای داشته باشید. به خصوص ui/ux که یجورایی میان دو بحث گرافیک و برنامه نویسی قرار داره. هم مرتبط با پیش زمینه تون هستند، هم جذابند، هم درآمد نسبتا خوبی دارند و یادگیریشون زمان کمتری ازتون میگیره. برای برنامه نویسی اندروید، حتما قبل از شروع موضوعاتی که در میان نوشته‌های همین مقاله لینک و توصیه شدند رو مطالعه کنید. نوشتن برنامه اندروید با کامپیوتر انجام میشه و بهترین محیط برای ساخت، برنامه اندروید استودیو هست. حق با شماست برای اندروید باید ایده خوبی داشته باشید. اما توجه کنید که با یسری از زبانهای برنامه نویسی میشه همزمان برای موبایل و کامپیوتر با هم برنامه ساخت. همین باعث شده بازار کار اندروید نسبت به سایر زبانها رشد زیادی نداشته باشه اما در هر حال توی ایران بازار خوبی داره. برای منبع انگلیسی توصیه میکنم از این <a href="https://www.udacity.com/course/new-android-fundamentals--ud851" target="_blank" rel="noopener nofollow ugc">آموزش رایگان سایت udacity</a> استفاده کنید. احتمالا سایتهای ایرانی زیرنویسش رو هم برای دانلود داشته باشند اما خودم انگلیسی پیش رفتم و چون تصویری مفاهیم رو توضیح میداد کامل متوجه شدم. با این حال پیشنهاد میکنم در ابتدای کار از منبع فارسی استفاده کنید تا سرعت تون بیشتر بشه و بتونید هرچه سریعتر اولین برنامه تون رو بنویسید. دوره متخصص اندروید ما در انتهای مقاله لینک شده. خوبی این دوره این هست که همه چیز رو از پایه توضیح میده، میتونید صرفا بخشهای اول رو خریداری کنید و اگر راضی بودید مبحث بعد رو بگیرید، ضمانت داره و هزینه خیلی کمی نسبت به سایر سایتها یا دوره‌های حضوری داره. علاوه بر اون پشتیبان فعال هم داره.

۱۵ دی ۱۴۰۱، ۲۰:۰۹

سلام وقت بخیر میدونم از ارسال پیامتون توی این سایت زمان زیادی گذشته اما امیدوارم پیاممو ببینین و جواب بدین،میخواستم بدونم کارهای گرافیکی که گفتین بلدین، از سایت‌ها یاد گرفتین یا حضوری؟اگه از سایت‌ها بوده ممکنه لینک هاشونو برام ارسال کنین ممنونم?

Ali ۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱

سلام سورس اندروید چیست و به چه دردی میخورد؟؟

نازنین کریمی مقدم ۱۸ بهمن ۱۳۹۹، ۰۸:۱۷

درود. سورس به کدهای یک برنامه گفته میشه. شما میتونید سورس کد یک نفر دیگه رو تغییر بدید یا کامل کنید. از سورس اندروید برای یادگیری، رفع اشکال برنامه نویسی و انتشار برنامه استفاده میشه.

فردوس کاظمی ۲۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۱:۵۴

سلام یه دنیا ممنون از بابت اطلاعات مفید و حرفه ی تون در مورد برنامه نویسی اندروید یه پیشنهادی داشتم اینکه در مورد ثبت دامنه برای وب سایت اینکه چگونه بایدطی مراحل شه یه اشاره ی داشته باشید ممنون شما

مهدی علامه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸، ۱۳:۵۷

سلام فردوس عزیز خیلی خوشحالم که از این مطالب استفاده کردی در مورد دامنه مطالب زیادی در سایت منتشر کردیم. برای خوندن این مطالب روی لینک زیر کلیک کن <a href="https://7learn.com/blog/what-is-domain" rel="noopener" target="_blank">دامنه چیست</a>

رضا ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۲۱:۴۳

سلام من دوره اندرید شرکت کردم https://7learn.com/course/android-expert آیا اون دوره همچنان قابل استفاده هست ؟ منظورم اینه که نسخه قدیمی اندروید نباشه یا ....

مهدی علامه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۴:۱۸

سلام رضا جان بله همچنان قابل استفاده است، مفاهیم مربوط به برنامه نویسی اندروید تغییری نکردند?

محمد محبتی ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۳۵

سلام سپاس فراوان بابت مقاله خوبتون.

اقبال فریدونی ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۰۹

من به تازگی به برنامه نویسی اندروید علاقمند شدم و مطالبی اینچنین انگیزه تلاش بیشتر برای یادگیری ایجاد میکنه. ممنون از اطلاعات خوبی که به اشتراک گذاشتید.

مهدی علامه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۶:۵۳

سلام اقبال جان خیلی خوشحالم که این مطلب رو مطالعه کردی?

2banihashem ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۰:۴۱

با تشکر از مقاله خوبتون

Milad ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۵۳

سلام من آخر سر نفهمیدم چطوری باید سایتمو ثبت کنم میشه بهتر توضیح بدید؟ مرسی

مهدی علامه ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۴:۱۳

سلام میلاد جان متاسفانه متوجه نشدم سوالتون نشدم! منظورتون از ثبت سایت، ساخت سایت یا ثبت دامنه است؟ چون این مطلب چیزی مربوط به طراحی و ساخت سایت مطرح نشده.

مجتبی شهریور ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۰۶

سلام و تشکر از مقاله خوبتان خواهشا همه مقالات را از طریق کانال تلگرام تطلاع رسانی بفرمایید

مهدی علامه ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۸:۰۸

سلام مجتبی عزیز خواهش می‌کنم چشم، بزودی فعالیت سون لرن در شبکه‌های اجتماعی بیشتر خواهد شد.?

وحید گروسی ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۴:۲۵

سلام آقای علامه مطلب خوبی در خصوص اندروید و تاریخچه اش نوشتید. البتع بخش هایی ار صحبت هاتون رو در کتاب گوگل چگونه کار می‌کند شنیده بودم

مهدی علامه ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۵:۲۲

سلام وحید جان خیلی خوشحال شدم از اینکه این مقاله مورد توجهت قرار گرفته.? تشکر

Hossein Asadi ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۰:۲۹

والا من که از مقاله‌های سایتتون فقط لذت میبرم دیگه جایی برا یادگیری ندارم یکی از تب‌های ثابت مرورگرم شده سایت شما!!! فقط یک کلمه میتونم بگم سپاس ک هستین!

مهدی علامه ۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۵:۲۴

سلام حسین عزیز تمام انگیزه ما هم استفاده شما از این مطالب هست. خیلی ممنون که به سایت خودتون لطف داری?

Behrouz Alborzi ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۳۷

اگه ممکنه فقط اندروید روی گوشی معطوف نشه مقاله ای درباره اندروید در تلویزیون و مانیتور ماشینها و ساعت و جاهای که کاربردی داره این روزها بزارید واقعا مشتاقیم .. ممنون بازم از سون لرن

مهدی علامه ۳۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۷:۱۶

سلام بهروز عزیز مرسی از بازخوردت حتما در مقالات آینده به این موارد می‌پردازیم.

دوره الفبای برنامه نویسی با هدف انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب برای شما و پاسخگویی به سوالات متداول در شروع یادگیری موقتا رایگان شد:

۲۰۰ هزار تومان رایگان
دریافت دوره الفبای برنامه نویسی