فلاتر (Flutter) یک فریم ورک متن باز برای ساخت اپلیکیشنهای موبایل است. این کتابخانه توسط شرکت گوگل در سال 2017 معرفی شد و در مقایسه با React یا سایر فریم ورکهای ساخت اپلیکیشن مبتنی بر موبایل عمر زیادی ندارد. فلاتر با زبان برنامه نویسی دارت نوشته شده است، یک زبان چندمنظوره و شی گراء که هنوز آنطور که باید و شاید بر سر زبانها نیفتاده و محبوبیت زیادی ندارد. با یادگیری زبان دارت و فریم ورک فلاتر میتوانید برای اندروید و iOS اپلیکیشن بسازید. جالب است بدانید علی بابا، یکی از بزرگترین شرکتهای چینی در دنیا به فلاتر اعتماد کرده و اپلیکیشن خود را با این فریم ورک ساخته است. در این مطلب بررسی خواهیم کرد که فریم ورک Flutter چیست و چه کاربردهایی دارد. برای اطلاع بیشتر به مقاله فلاتر چیست مراجعه کنید.
فلاتر یک فریمورک مشهور برای توسعه اپلیکیشنهای موبایل، وب و دسکتاپ است که در سال ۲۰۱۷ اولین نسخه آن توسط گوگل منتشر شد. در دوره متخصص فلاتر ابتدا با مباحث پایهای و پیشنیازهای برنامه نویسی فلاتر آشنا خواهید شد. مباحثی مانند مفاهیم شیگرایی و زبان دارت. سپس وارد فاز یادگیری فریمورک فلاتر با ۸ پروژه خواهید شد. ترتیب پروژهها و سرفصل به ترتیب کاربردی بودن و درجه سختی مرتب شده است اما شما برای ورود به بازار کافیست تا پروژه ۵ (اپلیکیشن فروشگاهی نایک) که یک پروژه بزرگ، کاربردی و مشابه پروژههای واقعی است مسلط باشید و باقی پروژهها اختیاری و جهت افزایش سطح مهارت و دانش شما طراحی شده اند.
دانشجویان پس از مشاهده جلسات درس امکان پرسش و پاسخ، رفع اشکال، انجام تمرین، انجام آزمونهای مقطعی و رتبهبندی خواهند داشت.
اگر هنوز با برنامه نویسی آشنایی نداری پیشنهاد میکنیم قبل از شرکت در دوره آموزش فلاتر ، حتما به صفحه آموزش برنامه نویسی مقدماتی که توسط لقمان آوند؛ بنیانگذار مجموعه سونلرن طراحی شده است مراجعه کنی.
بسیاری هنوز بر این باورند که برای یادگیری برنامه نویسی اندروید ، زبان برنامه نویسی جاوا بهتر است اما از زمان ارائه فریم ورک فلاتر با زبان برنامه نویسی دارت بسیاری از شرکتها تمایل به ساخت اپلیکیشنهای اندرویدی با فریم ورک فلاتر داشتند چراکه :
اگر سری به آگهیهای استخدامی در جابینجا و سایر وب سایت هایی استخدامی بزنید متوجه خواهید شد که حجم تمایل بازار برای جذب متخصص فلاتر بسیار بالاتر از سایر زبانها و فریم ورکهای برنامه نویسی اندروید است . حداقل دستمزد یک برنامه نویس فلاتر بی تجربه 10 میلیون تومان و حداکثر آن بالای ماهانه 70 میلیون تومان هم دیده شده است که برای دریافت دستمزدهای بالاتر، لازم است هم به خوبی آموزش فلاتر دیده و هم تجربه کسب کرده باشید.
ما در سون لرن از اساتید با تجربه ، متخصص و معتبر استفاده میکنیم ، افرادی که برای ضبط دورههای سون لرن شرکت میکنند همگی سابقه حضور در تیمهای برنامه نویسی حرفه ای را داشته اند و تجربه و تخصص لازم به همراه قدرت انتقال مفاهیم را هم داشته اند. سعید شاهینی نیز یکی از همین افرادی است که سالها سابقه فعالیت در حوزه تولید اپلیکیشنهای اندرویدی را در کارنامه دارد.
در کنار همه این موارد پشتیبانی یکساله سون لرن به شما این امکان را میدهد که هر زمان سوال و یا مشکلی داشتید به درستی پاسختان را بدهند و مسیر درست را به شما نشان دهند.