وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای رایگان و فوقالعاده است. شما میتوانید هر گونه وب سایتی را که تصور میکنید، در بستر این پلتفرم پیاده سازی کنید. پس از راه اندازی وردپرس، مدیر وب سایت میتواند از بخش مدیریت، تنظیمات وب سایت خود را پیکربندی و شخصیسازی کند. برای نمونه میتوانید صفحهای مشخص را به عنوان صفحهی اصلی وب سایت خود انتخاب کند. وردپرس به طور پیش فرض، پستهای وبلاگ شما را در صفحهی اصلی نشان میدهد. اما ممکن است شما بخواهید با تغییر صفحه اصلی سایت در وردپرس، ظاهری جذابتر برای صفحهی اصلی سایت خود ایجاد کنید و به کاربران کمک کنید تا آنچه را که به دنبال آن هستند راحتتر پیدا کنند و نرخ تبدیل شما را افزایش دهند. در این مقاله به آموزش ساخت صفحه اصلی اختصاصی در وردپرس میپردازیم؛ با ما همراه باشید.
در ادامه 3 روش مختلف ساخت برگه صفحه اصلی در وردپرس را به شما نشان خواهیم داد و شما میتوانید هر کدام از روشها که برایتان سادهتر است را انتخاب کنید.
در گام اول شما باید با تعریف یک تم جدید برای صفحات خود، یک Custom Page بسازید. برای انجام این کار میتوانید از فایل page.php درون پوشه قالب وردپرس خود یک کپی تهیه کنید و پس از تغییر نام، آن را در همان پوشه قرار دهید. ما به عنوان نمونه یک کپی از این فایل گرفته و نام آن را به frontpage.php تغییر میدهیم.
فایل frontpage.php را باز کرده و در سطر اول این فایل، قطعه کد php زیر را اضافه میکنیم:
<?php /* Template Name: 7LearnFrontPage */ ?>
7LearnFrontPage نام این تم برای صفحهی ایجاد شده است و شما میتوانید در این قسمت نام دلخواه خود را قرار دهید. در واقع ما با اضافه کردن این خط در اول فایل، تم جدید صفحه اصلی را برای برگههای خود تعریف میکنیم.
در مرحلهی دوم باید یک برگهی جدید بسازیم و قالب تعریف شده را برای آن انتخاب کنیم. برای این منظور، از کنترل پنل سایت وردپرس از منوی برگه (Page)، گزینهی افزودن برگه (add new) را انتخاب کرده و در صفحهی افزودن برگه، عنوان و متن برگه را مینویسیم ( ما در این مثال، عنوان برگه را “برگه نخست 7Learn” انتخاب کردیم) و از منوی صفات برگه (Attributes)، قالب برگه را 7LearnFrontPage انتخاب میکنیم.
در نهایت برگه را منتشر (publish) میکنیم.
در مرحلهی آخر از منوی تنظیمات (Setting) گزینه خواندن (reading) را انتخاب میکنیم و مشابه با تصویر زیر صفحهای که ساختیم را به عنوان صفحهی اول سایت قرار داده و گزینهی ذخیره تغییرات را انتخاب میکنیم.
نکته1: شما میتوانید در صورت تمایل و آشنایی با زبانهای برنامهنویسی تحت وب، ظاهر فایل جدیدی را که به قالب خود اضافه کردید، تغییر داده و کدهای خود را در آن قرار دهید. در غیر این صورت، صفحهی آغازین قالب سایت شما شبیه به سایر برگهها نمایش داده میشود. برای یادگیری زبانهای برنامهنویسی تحت وب میتوانید از دوره آموزش طراحی وب کمک بگیرید.
نکته 2: معمولا در صفحهی آغازین، لینکهای مختلفی به قسمتهای گوناگون سایت داده میشود تا کاربری که صفحهی نخست سایت شما را مشاهده میکند به راحتی بتواند بخش مورد نظر خود را پیدا کند. ما نیز توصیه میکنیم از این نکتهی مهم در طراحی رابط کاربری صفحهی اصلی خود استفاده کنید.
ویرایشگر جدید وردپرس علاوه بر این که به کاربران امکان درج مطالب مورد نظرشان را میدهد، بلکه به آنها این امکان را میدهد تا طرحهایی زیبا در صفحات خود ایجاد کنند. با استفاده از ویرایشگر گوتنبرگ میتوان ستونها، گالری تصاویر، جداول و… را به خوبی ایجاد کرد. برای این منظور میبایست از قالبهایی استفاده کنید که با ویرایشگر گوتنبرگ سازگاری داشته باشند.
ایجاد صفحهی اصلی با استفاده از افزونهی Page Builder، روشی بسیار آسان است و نیاز به تسلط بر مهارتهای طراحی یا کدنویسی ندارد. این افزونه به شما این امکان را میدهد تا با استفاده از یک رابط ساده و درگ و دراپ کردن اجزای مورد نیاز، به راحتی طرحبندی صفحهی خود را ایجاد کنید.
افزونهی Beaver Builder نیز یکی از افزونههای محبوب صفحهساز برای افراد مبتدی است. این افزونه دارای دهها قالب صفحه اصلی و قابل تنظیم است که میتوانید تنها با یک کلیک اقدام به نصب آنها کنید. پس از نصب این افزونه و انتخاب قالب، میتوانید آن را با استفاده از ابزارهای point و click ویرایش کنید. میتوانید محتوای خود را با محتوا و تصاویر قالب جایگزین کنید و حتی با اضافهکردن ماژولها، ابزارکها و بخشهای مختلف، این الگو را گسترش دهید. Beaver Builder همچنین امکان دسترسی به Beaver Themer را به شما میدهد که به شما امکان میدهد تا بدون نوشتن کد، قالب دلخواه وردپرس خود را بسازید.
به عنوان یک گزینهی جایگزین، میتوانید افزونهی Elementor را نیز امتحان کنید. این افزونه یک افزونهی صفحهساز وردپرس بسیار محبوب است. این افزونه با درگ و دراپ کردن اجزای مورد نیاز شما قابل استفاده است.
جمع بندی:
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا به راحتی ساخت صفحه اصلی اختصاصی در وردپرس را انجام دهید. همچنین توصیه میکنیم نکات اثبات شدهی ما را برای افزایش ترافیک وبلاگ خود به کار بگیرید.
به نظر شما بهترین روش برای داشتن یک صفحهی اصلی یا Home Page چیست؟ چه نکاتی را باید در طراحی یک صفحهی اصلی رعایت کرد تا بهترین بازخورد و تاثیر را بر کاربران داشته باشد؟ خوشحال میشویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
اگر به یادگیری بیشتر در زمینهی وردپرس علاقه داری، شرکت در دوره متخصص وردپرس که آموزش پلاگین نویسی و قالب نویسی وردپرس را دارد را پیشنهاد میکنیم، با شرکت در این دوره، در کمتر از یکسال به یک متخصص وردپرس همه فن حریف تبدیل میشوی که آماده استخدام، دریافت پروژه و پیادهسازی قالب و پلاگینهای وردپرسی هستی.
اگه بخوایم داخل صفحه اصلی سایت بدون اینکه داخل متن یا بخش خاصی باشه چند دکمه اضافه کنیم باید چکار کنیم {ترجیحا بدون کد نویسی}
دو افزونه با نامهای Button و MaxButtons هست که میتونید به صورت دستی دکمه را ساخته و به بخشهای مختلف صفحه اضافه کنید. اما توجه داشته باشید که بدون کدنویسی کمی بستگی به قالبتون داره که آیا داخل صفحه اصلی رو ساپورت میکنه یا خیر.
راه حل بعدی استفاده از افزونه قالب ساز و صفحه ساز المنتور هست که توصیه من به تمامی طراحان قالب هست. کلا امکان شخصی سازی رو خیلی بیشتر میکنه. علاوه بر اون، ریسپانسیو هم هست.