دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ رامهر
gulp msg در ترمینال
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱

سلام وقتتون بخیر من دقیقا مانند ویدعو تسک gulp.task و ادامش با نام msg رو نوشتم ولی وقتی در ترمینال کد gulp msg رو run میکنم ارور میده ( ارور پایین ) دلیلش چی هستش؟

gulp : File C:\\Users\\digital shahr\\AppData\\Roaming\\npm\\gulp.ps1 cannot be loaded because running scripts is disabled on this system. For more

information, see about_Execution_Policies at http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=135170.

At line:1 char:1

+ gulp .msg

+ ~~~~

+ CategoryInfo         : SecurityError: (:) [], PSSecurityException

+ FullyQualifiedErrorId : UnauthorizedAccess

سلام.

powershell رو در حالت administrator باز کنید و کامند پایینو بنویسید:

Set-ExecutionPolicy -ExecutionPolicy RemoteSigned -Scope CurrentUser
محسن موحد ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۰۷:۱۲

بله درست شد خیلی خیلی ممنون از شما من الان تیکت رو میبندم فقط قبلش امکانش هست بپرسم چطور من هم مانند شما این کد‌ها و رفع باگ‌های اینچنینی رو میتونم یاد بگیرم؟ آیا دوره ی خاصی داره؟ چون اگر راهنمایی شما نبود فکر میکنم شاید اصلا نمیتونستم مشکلش رو پیدا کنم

رامهر ۱۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۴:۵۵

درود بر شما

سوال بسیار بجایی پرسیدید و خیلی از برنامه نویسان با چنین مشکلاتی مواجه میشوند.

بهترین راهکار برای حل این مشکلات، سرچ خطایی که میگیرید در گوگل هست. برای مثال کافیه متن خطایی رو که میگیرید یعنی عبارت زیر رو یکراست در گوگل کپی پیست و جستجو کنید:

shahrgulp.ps1 cannot be loaded because running scripts is disabled on this system

بعد در نتایج به دنبال بهترین جواب مشابه باشید (که اغلب سایت stack overflow هست) برای مثال ما رفع مشکل رو براساس این صفحه توصیه کردیم.

با کمی تمرین به مرور سایتهای مفید در کار خودتون رو پیدا میکنید و مشکلات خیلی سریع و در عرض چند دقیقه قابل حل خواهد بود.

پایدار باشید.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۹ فروردین ۱۴۰۱، ۰۲:۱۰