سلام و وقت بخیر خدمت شما.راستش من از امروز میخوام استفاده از آموزشهای متخصص طراحی وب استفاده کنم و در کنارش روزانه حداقل سی دقیقه برای تقویت زبان در این حوزه وقت بزارم.خواستم از شما سوال کنم که برای تقویت زبان چکار کنم.ممنون از شما
من هم این مشکل زبان رو داشتم . برای رفع این مشکل در زمان مطالعه و آموزش دیدن در هر حوزه تخصصی کلمات را در هنگام آموزش سرچ میکنم و مطالعه میکنم و از رفرنسهای که در طول دوره هستن هم استفاده میکنم. واقعیت زبان اینطوریه که اگر رفرنسهای که داده میشه با همون Translate مطالعه بشه به مرور باعث تقویت زبان در همان حوزه میشه و در اصل زبان یک مهارت نرم در کنار حوزههای تخصصی هست. من که اینطوری در ۴ حوزه زبان تخصصی یاد گرفتم و بسیار نتیجه بخش بوده. توصیه میکنم زبان رو با عنوان مهارت سخت نبینید برای اینکه اونطوری در حوزههای تخصصی خیلی کاربردی نیست بیشتر مطالعه صرف زبان برای تخصصهای مثل تورلیدری یا خدماتی مثل هتلداری یا مترجمی و ... به کار میاد و حداقلش برای من که آزار دهندست که سالها یاد بگیرم که شاید یه جایی استفاده بشه بهتر اینه که زبان رو مهارت نرم در کنار تخصصها ببینید. امیدوارم که تجربهام برای شما کارایی داشته باشه
محمدرضا مسعودی۱۹ آبان ۱۳۹۹، ۰۶:۳۰
از دورهها و پکیجهای معتبر زبان استفاده کنید کلا زبانتون باید در حالت عمومی خوب باشه بعد به صورت تخصصی وارد کامپیوتر و اصطاحات رایج اون بشید’’’
محمدمهدی صادقی۰۸ آذر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸
سلام! تصمیم خوبی گرفتهاید که به تقویت زبان در حوزه طراحی وب بپردازید. زبانهای برنامهنویسی و فریمورکهای مختلف در این حوزه میتوانند بسیار مفید باشند. در ادامه، چند راهنمایی برای تقویت زبان در حوزه طراحی وب ارائه شده است:
1. **مطالعه ویدیوها و دورههای آموزشی:** - وبسایتهایی مانند Udemy، Coursera، edX، Pluralsight و Codecademy دورههای متنوعی در زمینه طراحی وب ارائه میدهند. - میتوانید از منابع آموزشی معتبر و آنلاین بهره ببرید.
2. **خواندن مقالات و وبلاگها:** - مقالات و وبلاگهای مرتبط با حوزه طراحی وب را مطالعه کنید. - اشتراک در خبرنامهها و وبلاگهای حوزه وب برای دریافت بهروزرسانیهای مفید.
3. **مشارکت در پروژههای عملی:** - به جای تنها مطالعه تئوری، پروژههای عملی را تا پایان انجام دهید. - به جمع پروژههای منبع باز (Open Source) ملحق شوید و کدهای دیگران را بخوانید و بنویسید.
4. **مشارکت در انجمنها و گروههای برنامهنویسی:** - به انجمنهای آنلاین و گروههای برنامهنویسی بپیوندید. - سوالات خود را مطرح کرده و از تجربه دیگران بهره ببرید.
5. **مطالعه کتب و منابع متخصص:** - کتب و منابع معتبری در زمینه طراحی وب و برنامهنویسی وب وجود دارند که میتوانند به تعمق بیشتر کمک کنند.
6. **نوشتن کد و تمرین مداوم:** - به عملیاتی شدن تئوریهای خود پرداخته و کدها و پروژههای مختلفی بنویسید. - تمرین مداوم در طراحی وب به شما کمک میکند تا مهارتهایتان بهتر شود.
7. **انجام پروژههای شخصی:** - پروژههای شخصی بزرگ و کوچکی را شروع کنید و آنها را تا انتها انجام دهید. - این پروژهها به شما تجربه عملی و کاربردی میدهند.
8. **حضور در دورهها و کارگاههای آموزشی حضوری:** - اگر امکان دارد، در دور
ههای حضوری و کارگاههای آموزشی حضور پیدا کنید. - این دورهها ارتباطات حقیقی با مدرسان و همشرکتهای حوزه را تسهیل میکنند.
9. **مطالعه و ترجمه مستندات:** - مستندات مربوط به تکنولوژیها و فریمورکهای مورد استفاده خود را مطالعه کنید. - در صورت لزوم، مستندات را ترجمه کنید تا به دیگران کمک کنید.
10. **پیشرفت تدریجی:** - ترتیب کارها را به تدریج تعیین کنید و از مراحل پایهای شروع کرده و به تدریج به موضوعات پیشرفتهتر بروید.
در نهایت، توجه به تواناییها و علاقههای خود دارد. با تمرین مداوم و پیگیری، میتوانید تقویت زبان در حوزه طراحی وب را دستیابی کنید. همچنین، همیشه به روز با تغییرات و نوآوریهای در حوزه وب باشید.
و نکته آخر اگه میدونی توی این مسیر سخت که همیشه و هرثانیه باید بروز باشی و توان و وقت بسیاری از شما خواهد گرفت موفق میشوید شروع کنید والا به مطالعه نکاتی که در زندگی سالم بدردتان میخورد بپردازید دنیا جز بازیچه ای بیش نیست
خدا در قرآن به زمان و وقت قسم خورده والعصر ان الانسان لفی خسر ...