روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ ali tehrani
نمایش همه شهرها در اجرای ارایه GET
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

سلام بنده دقیقا مطابق کد‌های استاد کد هامو اجرا میکنم ولی وقتی province_id رو ست میکنم لیست همه شهر‌ها رو بهم میده

سلام دوست عزیز

لطفاً پروژه خودتون رو کامل به همراه نسخه بکاپ دیتابیس پیوست کنید تا براتون بررسی کنیم?

موفق باشید ?

کیان سلگی ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۰۸:۵۴

اینجا نشد اپلود کنم داخل تلگرام فرستادم براتون ممنون

ali tehrani ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۰۶

ممنون

بررسی میکنم و اطلاع رسانی انجام میشه

کیان سلگی ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۱۷

سلام دوست عزیز

مشکل شما بررسی شد

شما داخل فایل iran اومدید یک تابع نوشتید که کلیه شهر‌ها رو دریافت میکنه

داخل تابع اومدید یک شرط گذاشتید که اگر آی دی استان دریافت شده null نبود و is_int بود شرط رو به کوئری اضافه کنه و چون دیتاها داخل url به صورت get ارسال میشه پس تمام مقدارها به صورت رشته یا همون string ارسال میشه و شما شرط گذاشتید که حتما باید ای دی استان عددی باشه و این شرط نقض میشه و طبیعتا شرط ما به کوئری اضافه نمیشه و این باعث میشه لیست تمام شهرهارو دریافت کنید.

برای رفع این مشکل دو راه دارید:

1- زمانی که دارید مقدار رو از آرایه سوپرگلوبال get دریافت می‌کنید بیاید و مقدار رو به نوع داده int کست کنید

2-به جای is_int داخل شرط تابع get_cities در فایل iran از تابع is_numeric استفاده کنید.

فایل پروزه هم که خطای شما رو رفع کردیم متاسفانه پیوست نشد و داخل تلگرام براتون ارسال کردم و بررسی کنید.

فقط من کانکشن دیتابیس رو روی سیستم خودم تنظیم کردم که شما روی دیتابیس خودتون تنظیم کنید و اون قسمت که داخل api ایران فایل index اومدید autoload رو inclode کردید اونجا هم طبق ادرس فایل خودتون ادرس دهی کنید من تغییر دادم.

اگر در همین مورد مجدد سوالی بود لطفا در همین تاپیک مطرح نمایید و اگر مشکل شما رفع شد و سوالی نبود لطفا تاپیک را تایید و در حالت حل شده قرار دهید.

موفق باشید.

بهترین پاسخ
کیان سلگی ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۳:۰۲