سلام عرض ادب
اول از همه ، آقای اوند من در message ای که برای شما فرستادم به صورت صوتی چند نمونه از سر تیترهای شما رو نقد کردم خیلی خوشحال میشم که به نام کاربردی بنده در اکانتت تون سر بزنید با همین نام هستش .
چرا این پست رو ایجا د کردم ؟
به خاطر اینکه تاخیر در محتوای ارائه آموزشها کاملا و صد در صد قریب به یقین کند و با تاخیر بالایی پیش میره . آقای آوند در قسمت هدفگذاری دوره چندتا کلیپ 2 تا 8 دقیقه ای ارائه کردن که انتظار چنین رویکردی رو نداشتم به دلیل اینکه این فایلها برای من مفید نبوده به طور مثال وقتی از مهاجرت صحبت میکنیم حداقل باید به چنیدین مورد از راهای مهاجرت اشاره بشه نه اینکه فقط چیزی باشه که گفتیم .
آقای آوند کلاسهای شما داره شبیه به کلاس دانشگاه پیش میره و من رو کاملا یاد کلاس دانشگاه انداخت .
آقای دکتر آوند شما در یکی از تاپیکهای قرار داده شده در همین سایت گفتید که دارید طبق برنامه ریزی پیش میرید آیا نمیشد برنامه ریزی خودتون رو تغییر بدید که زودتر به مطالب فنی بپردازید باور بفرمایید وقت رفت ، وقت رفت .
آقای آوند ارائه هم چین مطالبی در قالب 2 تا 8 دقیقه و صرفا برای معرفی وقت آنچنانی از شما نمیگیره به خاطر اینکه حداقل رو شما شناخت دارم .
آقای دکتر آوند در کلیپ قرار داده شده با تیتر " یادبگیریم که چگونه یادبگریم " این کلیپ کاملا و از نظر من غیر کاربردی بود و نقد صریحش کردم برای شما در تلگرام و با استفاده از فایل صوتی
یکی از اصولی که باید یادیگریم که چگونه یادبگیریم این هست که : خودمون رو با دیگرام مقایسه نکنیم ، یادگیری در ساعت پیک یادیگری بدن ، کنار گذاشتن حاشیهها مثل اینکه من روی لینوکس باشم یا روی ویندوز ، نحوه ی سرچ کردن ، گفتن forum هایی که از اونها باید در سرچ کردن کمک گرفت و ....................
آقای اوند شما یک فایل نیم ساعتی در رابطه با فصل اول ارائه کردید در صورتی که شما میتونستید این موارد رو به صورت روزنامه وار بگید یا در قالب مقاله دو صفحه ای . ........ و اینها در سطح اینترنت به فراوانی یافت میشه .... حتی در همان سایت سکان آکادمی که شما مصاحبه کردید . ....
آقای آوند برای من قابل قبول نیست که شما بیشتر از 5 یا 6 روز رو برای مقدمه صرف کنید اونهم در قابل کلیپهای چند دقیقه ای .... حداقل نحوه ی نصب ابزارها رو از قبل اماده کنید و بریم سراغ آموزش فنی و برای یادیگری پروتکلهای ارتباطی در وب و شبکه رو به صورت جداگانه ضبط کنید و بهتر بود شما دوستان کاربلد و تازه کار رو روی این موارد نگاه میداشتید و کند حرکت میکردید و نه در ارائه مقدمه ای یک دوره .
اون از اون 8 روی که برای قعطی اینترنت به فنا رفت و این هم از ارائه مقدمه در طول 5 روز که به درد من نخورد و از دو سمت هم فعلا متضرر شدیم .