سلام استاد اگر بخوايم بورسيه دانشگاه هاي خارج از كشور رو بگيريم و كلا بخوايم مهاجرت كنيم چكار بايد بكنيم
سلام دوست عزیز وقت بخیر
در مورد مهاجرت برای خارج از کشور عموماً دو راه اصلی وجود داره
یک اینکه شما با استفاده از تحصیلات خودتون بتونید مهاجرت کنید که فرض مثال در دانشگاههای تاپ ایران درس بخونید و حداقل کارشناسی ارشد بگیرید و برای دکترا بورسیه تحصیلی بگیرید
یا اینکه از طریق مهارتهای فنی خودتون بتونید مهاجرت کنید
فرض مثال شما در یکی از حوزههای برنامه نویسی مهارت خیلی خوبی دارید و برای شرکتهای خارجی رزومه ارسال میکنید و در صورتی که شرایط لازم رو داشته باشید میتونید مهاجرت کنید.
سعی کردم پاسخ سوالتون رو خیلی کلی و واضح توضیح بدم اگر نیاز به اطلاعات خیلی دقیقتر و ریزتر دارید بفرمایید که دقیقا چه سوالی دهنتون رو مشغول کرده تا راهنماییتون کنیم.
موفق باشید ?
کیان سلگی۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۰۶:۴۰
سلام و احترام
بستگی داره برای چه مقطعی بخواید اقدام کنید. اگر برای مقطع دکترا بخواید برید در همه جای دنیا مقطع دکترا فاند داره و هزینههای شما کاملا پوشش داده میشه.
برای مقطع ارشد این متفاوت هستش، برای مثال مقطع ارشد در کشور آلمان تقریبا رایگان هستش اما در آمریکا و کانادا به این شکل نیست و باید ترمی حداقل ۱۰ هزار دلار شهریه در نظر بگیرید.
برای مقطع لیسانس هم هزینهها در جاهای مختلف دنیا بیشتر از ارشد هستش و باید هزینه ی زیادی رو پرداخت کنید (کانادا رو میدونم که ترمی ۲۵ هزار دلار کانادا برای مقطع لیسانس هستش و در این مقطع اصلا فاندی وجود نداره)
در نهایت باید مشخص بشه که برای کدوم مقطع، کدوم کشور، با چه رزومه ای، چه نمره ی زبانی و ... میخواید اقدام کنید.
موفق باشید.
امیر صالحی۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۰۷:۱۵
سلام نمره ايلتس 5.7 مهارت فني بالايي تو فرانت اند هم دارم و اينكه كشورم فرقي نميكنه و براي مقطع ليسانس ميخوام واينكه تو فرانت اند هم به مدت چن ماهي تو يه شركت بودم كه استعفا دادم و اينكه سنم هم 16
امیرعلی رمضانی۲۶ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۳۳
کشور اهمیت داره چون دانشگاهتون رو باید انتخاب کنید و هزینه ی هر کدوم اهمیت داره