روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۷ مهدی
متد REQUEST
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

سلام من دقیقا نفهمیدم استاد چرا گفتن که از متد REQUEST استفاده نکنیم

ایشون گفتن که ما کانفیلیکت کلید‌های دیتا داریم. این یعنی چی؟

سلام دوست عزیز

لطفا بفرمایید این نکته در دقیقه چند ویدیو گفته شده تا بررسی کنیم

موفق باشید

کیان سلگی ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵

ثانیه 52 تا 2:40

مهدی ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۳۷

بررسی میشه و خدمتتون اعلام می‌کنم

کیان سلگی ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۳:۲۶

سلام مجدد

ببینید دوست عزیز همون طور که استاد صالحی داخل آموزش فرمودند ما با استفاده از آرایه سوپر گلوبال request میشه تمامی درخواست‌ها از جمله post و get رو دریافت کرد

حالا هر کدوم از داده‌ها داخل یک اندیس آرایه قرار میگیرن

حالا فرض کنید همون طور که استاد صالحی بیان کردند گفتند که ما یه فرم داریم با متد پست کار می‌کنه

حالا کاربر میاد همون اطلاعات رو با متد get هم ارسال میکنه

حالا ما هم اطلاعات رو با متد post دریافت کردیم و هم با متد get

خب داده ای داریم که در خونه‌های آرایه قرار گرفته و حالا داخل یک آرایه ما اندیس‌های هم نام داریم که میشه تداخل و اگر یک آرایه اندیس هم نام داشته باشه میشه خطا

چون راه شناسایی اعضای آرایه دقیقاً اندیس هست

پس بهتره تا حد امکان از این مورد استفاده نکنید

اگر سوالی هست بفرمایید

موفق باشید

کیان سلگی ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲

خب زمانی که کاربر داده ای با متد GET ارسال میکنه مگه مقادیر ریخته نمیشن توی $_GET؟

و همینطور برای متد POST هم توی $_POST

پس دیگه چه تداخلی پیش میاد؟ اینا 2تا آرایه متفاوت هستند

بعدش اگه ما متد رو مثلا POST قرار بدیم و کاربر با متد GET ارسال کنه, هم با متد GET ارسال میشه و هم با متد POST یا فقط همون متد که کاربر سِت کرده مثلا در اینجا GET ارسال میشه؟

مهدی ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۰:۰۷

سلام.

$_REQUEST علاوه بر متدهای post و get حاوی $_COOKIE میتواند باشد.

ایراد از همینجاست. زمانی که کوکی ست شود متدهای post و get بازنویسی میشوند و با $_request قابل دستیابی هستن.

محسن موحد ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۲۲:۰۱

سلام

بله همون طور که جناب موحد هم فرمودند در ارایه request علاوه بر متدهای get و post کوکی هم ست میشه و امکان داره که به تداخل کلیدها برسیم .

مثال دیگه هم که در پاسخ‌های قبلی اشاره کردم ممکن هست که زمانی که فرم داره با متد post ارسال میشه علاوه بر اون ممکن هست یه کاربر صد خراب کاری یا هر چیزی رو داشته باشه که بخواد یک سری پارامتر هم از get ارسال بکنه که این باعث میشه که ما به تداخل کلیدها در ارایه برخورد کنیم و برنامه ما به مشکل برخورد کنه.

موفق باشید

بهترین پاسخ
کیان سلگی ۲۴ اسفند ۱۴۰۰، ۰۷:۱۰