۱ Arezoo74kh
پیکیج Sluggable برای فیلد نامک
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۹ اسفند ۱۴۰۰

سلام من این پکبج رو استفاده کردم که بیاد دیگه خود title رو با - جدا کنه و در فیلد slug قرار بده سوالم اینه این پکیج برای عنوان‌های فارسی درست کار نمیکنه و من توی دارگتوری کانفیگ از فایل sluggable.php اون متد رو براش ست کردم ولی من الان میخام مثلا عنوان رو مینویسم پی اچ پی چیست بیاد اسلاگش رو به انگلیسی در واقعا ترجمه کنه بنویسه What is PHP که این رو توی url استفاده کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز

طبق هدفی که گفتید شما 3 تا راه دارید برای مدیریت اسلاگ فارسی به انگلیسیتون

1. شما میتونید در سمت سرور از api ترجمه استفاده کنید و قبل از تبدیل شدن به اسلاگ، متنتون رو ترجمه کنید

2. در فرمتون یه فیلد جدید ایجاد میکنید که کاربر خودش اسلاگ رو به انگلیسی بنویسه (مثل cms‌های معروف که این فیلد هم دارن)

3. این حالت که به نظرم بهترین حالت از لحاظ سئوست و ترکیب 2 حالت بالاست اینه که شما بیاید فیلد عنوان رو که نوشتید بعدش با جاوااسکریپت بیاد api رو صدا بزنه و فیلد اسلاگ رو پر کنه حالا کاربر بررسی میکنه اگر مشکل ترجمه ای داشت دستی اسلاگ رو تغییر میده

اسلاگ یکی از مهم‌ترین عامل‌ها برای سئوست که بنظرم حالت 3 میتونه از همه بهتر باشه چون مشکلات ترجمش کمتر (من خودم به شخص اسلاگ انگلیسی رو به فارسی ترجیح میدم)

برنامه نویسی بسیار منعطف، باز شما میتونید هرجوری که خواستید این موضوع رو برای خودتون تعریف کنید.

یه نکته هم اضافه کنم که من خودم بیشتر پکیج‌های اسلاگ رو بررسی کردم عموما با فارسی مشکل داشتن یا یه جایی به مشکل میخوردن!

محمد گازری ۱۹ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۰۰