۱۴ مصطفی مهرجو
سرعت سایت شما پایین اومده
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۳ اسفند ۱۴۰۰

با سلام و خسته نباشید . نمی‌دونم چرا توی هر سایتی فیلم انلاین پخش میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی چند وقته موقع دیدن فیلم‌های اموزشی سایت شما اینقدر گیر میکنه این فیلم‌ها که از درس منصرف میشم . فقط هم سایت شما اینطوریه . حتی فیلم با بالاترین کیفیت رو توی سایت‌های دیگه میبینم هیچ مشکلی نیست .

سلام دوست عزیز

بنده تست کردم مشکلی نبود احتمالا مشکل از isp شما باشه.

این مورد رو براتون پیگیری میکنم

محمد گازری ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۲۸

این که گفتی نمی‌دونم چیه الان دارم یه فیلم آنلاین با کیفیت بالا میبینم بدون هیچ مکثی .

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۳۱

توی چند تا سایت امتحان کردم مشکلی نبود / اگ راهکاری هست بگید من بلد نیستم چه کنم

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۳۲

مشکل رو برایتون پیگیری میکنم و در صورتی که نیازی به انجام کاری از سمت شما باشه بهتون اطلاع میدم.

محمد گازری ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۳۴

سلام دوست عزیز وقت بخیر

بنده هم صبح تست کردم متاسفانه ویدیو‌ها پخش نمیشد و خیلی سرعت پایین بود اما با بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم اختلال در شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت هست و اختلال زیادی دارن و من کانکشن رو تغییر دادم و همه چیز درست کار میکرد و هیچ مشکلی نبود خوشبختانه.

باز هم مجدد تیم سون لرن این بررسی‌ها رو انجام خواهند داد.

از صبوری شما متشکریم

کیان سلگی ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۳۷

اخه اگ مشکل از اینترنت من باشه که چرا سایت‌های دیگه رو راحت باز میکنه . الان دارم فیلم آنلاین توی چند تا سایت تست میکنم هیچ مشکلی نیست . حتی توی پخش فیلم هم مکث ندارم .

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۴۲

جالبه که الان با اینترنتم با چند تا گوشی وصل شدم همزمان دارم فیلم انلاین می‌بینم بدون مکث . با یکی دیگه از دانشجو هاتونم صحبت کردم اونم میگه برا منم همینه . از وقتی طراحی سایتتون تغییر کرده مشکل داشتم و الانم دارم . خیلی وقتا زده شدم از درس خوندن از وقتی اینطوری شده ولی کیفیت بالای تدریس منو هنوز مشتاق نگهداشته

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۵۱

بله دوست عزیز همون طور که همکارمون جناب اقای گازری خدمتتون توضیح دادن بررسی‌های لازم حتما انجام میشه و خدمت شما اطلاع رسانی خواهد شد.

موفق باشید

کیان سلگی ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۰۹:۵۱

سلام مجدد

دوست عزیز با توجه به بررسی‌های انجام شده متاسفانه در زیرساخت اینترنت کشور اختلالاتی به وجود آمده است که به زودی این اختلالات رفع خواهد شد و این اختلال باعث دیر لود شدن یا نشدن بسیاری از سایت‌ها شده است و طبق اخبار رسمی به زودی رفع خواهد شد.

کیان سلگی ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۲۳

ان شاالله که بر طرف میشه ۱۴۰۵

اصلا فیلم‌های اموزشی سرعت لودش هر ده دقیقه چند ثانیه کوتاه پخش میشه .

اگ اختلال اینترنت باشه اکثر سایت‌ها همینجوریه ولی دارم میگم با چندتا سایت مختلف دارم همزمان فیلم میبینم هیچ مشکلی نیست

عیب نداره من قانع شدم از جوابتون

نیاز به پیگیری هم نیست .

موفق باشید

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۲۹

دوست عزیز

به هیچ عنوان نه من نه همکارانم هیچ زمان به شما دروغ نمیگیم!

این لینک اخبار پیرو مشکل سراسری اینترنت خدمت شما

https://digiato.com/article/2022/03/04/fire-in-infrastructure-communication

https://www.zoomit.ir/tech-iran/380040-fire-in-tci/

وب سایت خبرآنلاین

لطفا زود قضاوت نکنید!

محمد گازری ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۱

شما زود قضاوت نکن . من توی متنم نگفتم شما دروغ میگید دوست عزیز

قضاوت فقط برای امیرالمومنین علیه السلام هست و بس

دوست عزیز من انتظار شنیدن چنین جوابی رو از شما ندارم که بهم بگی اتهام زدم بهتون .

فقط مشکلم رو بیان کردم و توضیح دادم که توی سایت‌های دیگه راحت دارم کار میکنم و مشکلی نیست

اینم که دوستتون گفتن ان شاالله درست میشه و من گفتم ۱۴۰۵ منظورم شما نیستید .

ان شاالله مشکلات حل میشن .

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۳۹

در مورد مشکل در سایت حق با شماست

اما متاسفانه مشکل زیرساختی است و خیلی از وبسایت‌ها درگیر هستند

اما همیشه توی این موارد کلیه سایتها از کار نمی‌افتند و یکسری سرور که به اون زیرساخت مرتبط هستند دچار اختلال میشن برای همین شما راحت میتونید فیلم ببینید اما در همین حال سون لرن براتون دچار اختلال شده

بهترین پاسخ
محمد گازری ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴

حتی اگ یک درصد مشکل نداشته باشه سایتتون بازم دانشجوی دوره قصد توهین یا اتهام زدن نداره . و قطعا سایتتون مشکلاتی داره .

من به عنوان دانشجو سوالم رو مطرح کردم و توضیحات اضافه هم دادم .

سعی میکنم هیچ وقت هم کسی رو قضاوت نکنم

من از اینکه مشکلم رو مطرح کردم متاسفانه و متاسفانه ناراحتم .

مصطفی مهرجو ۱۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۰:۴۴