۱ rezaiden salmani
نکات نامفهوم
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۰۵ اسفند ۱۴۰۰

توی این پروژه واقعا توضیحات در مورد بخش :target گنگ بود و تا حدود دقایق اخر اصلا نمیشه فهمید کدهایی که نوشتیم برای چی هست

برای همین خواستم اون چیزهایی که خودم فهمیدم رو به اشتراک بذارم تا هم شما بدونید و هم اگه مشکلی بود من متوجه بشم

ما وقتی توی href تگ‌های a آیدی یک عنصر رو میزاریم، در واقع کاری میکنیم که در زمان کلیک شدن روی اون لینک، عنصر مورد نظر به عنوان target صفحه در نظر گرفته شود. یعنی در اون لحظه اون عنصر، عنصر هدف ما در صفحه هست.

حالا یک نکته ی دیگ: ما توی هر صفحه یا سند فقط میتونیم یک عنصر رو هدف قرار بدیم. یعنی وقتی یک عنصر دیگ هدف قرار داده میشه، اون قبلیه از هدف در میاد.

نکته ی بعدی: وقتی ما از شبه کلاس‌ها استفاده میکنیم تنها میتونیم روی خود عنصر و عناصر درونی اون تاثیر بذاریم و نمیتونیم روی عناصر دیگه تاثیری بذاریم.

حالا جمع بندی تمام این صحبت ها:

دلیل استفاده از سه div با آیدی‌های t1, t2 ,t3 به این دلیل بود که ما وقتی روی هرکدوم از لینک‌های مورد نظر کلیک میکنیم یکی از این div‌ها به عنوان عنصر هدف در صفحه قرار بگیرد و زمانی که هدف قرار گرفته شد روی عناصر درونی آنها تاثیر گذاشت و تغییرشان داد

نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه (:

ولی خب همین ساختار رو میشه با input با type:radio هم انجام داد

بازهم ممنون از استاد به خاطر اینکه ساختار‌های مختلف رو بهمون یاد میدن ولی خب میتونستن این جلسه مخصوصا بخش target رو بهتر و کامل‌تر توضیح بدن (:

ببخشید اصلاح میکنم:

ما زمانی که از شبه کلاس‌ها استفاده میکنیم میتونیم روی غناصر کناری (خواهر وبرادر) هم تغییر بدهیم (:

rezaiden salmani ۰۵ اسفند ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴