روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ مسعود هارونی
استفاده از API در پروژه‌های واقعی و بزرگ
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۰ بهمن ۱۴۰۰

سلام و احترام خدمت شما

سوالی برام پیش اومده ممنون میشم پاسخ بدید.

ما تا اینجای دوره تمام پروژه‌های خودمون رو به این صورت میزدیم که میومدیم کد‌های بک اند رو داخل کد‌های فرانت استفاده میکردیم و پاس میدادیم مقادیرشون رو به تگ‌های HTML.

الان این سوال برای من پیش اومده که ، ما این کارو میکردیم که صرفا پروژه رو بزنیم و تمرین بشه برامون یا توی پروژه‌های واقعی هم به همین صورت هستش.

من فکر میکنم که توی پروژه‌های واقعی بک اند دولوپر API رو توسعه میده و فرانت اند دولوپر از اون API استفاده میکنه ، نمیدونم چقدر درسته این تعریفم ، اگر میشه پاسخ بدید.??

سلام.

پروژه هایی که با ساختار mvc نوشته میشن، منطق لایه‌ها از هم جداست. یعنی لایه ی دیتابیس و کنترلر و فرانت از هم جدا هستن بنابراین فرانت اند کار و بک اند میتونن بصورت مجزا کار کنن اما در انتها که داده‌ها باید روی قالب سایت قرار بگیرند از سمت بک اند داده‌ها به سمت view ارسال میشه، در اینحا یا فرانت اند کار خودش مقادیر ارسال شده رو جایگزین طرح پیشفرضش میکنه یا بک اند کار قالبو از فرانت اند کار تحویل گرفته و با توجه به موتور قالبی که پیاده شده جایگذاری میکنه.

البته اگر کل پروژه خروجی هاش مشخص شده باشه، خود فرانت اند کار با پیاده سازی یک موتور قالب، مقادیر ارسالیو جایگذاری میکنه.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۰ بهمن ۱۴۰۰، ۲۳:۲۰