روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ محمد خضرپور
Laravel Project on Host
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۶ بهمن ۱۴۰۰

یه سوالی دارم

چطوری میشه یک پروژه لاراولی رو روی هاست بالا اورد با توجه به اینکه برای نصب دیتابیس و اینا نیاز به دستورات ارتیسان هست و خیلی موارد دیگر

مثلا من یه پروژه کوچک لاراولی دارم میخام روی یه هاست بندازم؟

سلام محمد جان

برای این کار شما یا باید از Vpsاستفاده کنید و خودت عملیات کانفیگ رو انجام بدی و یا از هاست‌های اختصاصی که به شما دسترسی ssh بده استفاده کنی که نیاز هات رو عملی جواب بده ، البته برخی از رسلر‌های هاست ، پکیج هایی رو دارن که برای استقرار پروژه‌های لاراول، نود جی اس و ... هستن و میتونید تهیه کنید

روی هاست‌های اشتراکی شما باید کل فایل هارو خودت اپلود کنی و دیگه خبری از کامپوزر و artisan و ... نیست و به این صورت باید عمل کنی که تمام محتویات public رو در فولدر public_html بارگزاری کنی و بقیه فایل‌ها و فولدر هارو در خارج public_html و بقیه کار‌ها رو هم دستی انجام بدی

امیدوارم جواب سوالت رو کامل داده باشم

محمد نقلانی ۰۶ بهمن ۱۴۰۰، ۰۷:۴۲

مطلب اول رو فهمیدم ولی بخش دوم رو خیر.

یعنی مثل پروژه‌های دیگر نباید کل پروژه رو توی public_html قرار بدیم؟

بقیه فایل‌ها رو پس باید کجا اپلود کنیم؟

محمد خضرپور ۰۶ بهمن ۱۴۰۰، ۰۷:۴۷

خیر ببیند در هاست‌های اشتراکی باید تمام دایرکتوری‌ها لاراول رو کنار public_html باشه و محتویات داخل دایرکتوری public لارول رو در داخل دایرکتوری public_html قرار بدید ، دقیقا مثل زمانی که دارید در ویندوز و از xampp کمک میگیرید و باید تو مرورگر ادرس رو اینجوری بنویسید

localhost/laravel/public

(عدم استفاده از php artisan serve)

در واقعا index.php لارول داخل public_htmlباشه با فایل‌های کنارش و بقیه فولدر‌های لاراول یک ریشه عقب تر

محمد نقلانی ۰۶ بهمن ۱۴۰۰، ۰۷:۵۲