روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۸ سیدرضا بازیار
آنالیز نشدن سایت در gtmetrix به دلیل لوگو اینماد!
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

سلام. من مدتی بود که متوجه شده بودم که سایتم در gtmetrix لود نمیشه. کلیه افزونه‌ها رو تست کردم، قالب رو عوض کردم و خیلی کار‌های دیگه رو انجام دادم و سر انجام متوجه شدم بخاطر لوگو اینماد،‌ سایتم در gtmetrix نمیتونه آنالیز بشه

ارور زیر رو نشون میده

Analysis Error
The page took too long to load
GTmetrix tried to analyze the page, but it took longer than 2 minutes to finish loading. Please login to try testing from a test location closer to your server.
For more details on general GTmetrix errors, read our guide.

از طرفی هم اینماد اجازه نمیده کد‌های لوگو رو دستکاری کنیم و میترسم مثل سون‌لرن یه تصویر رو با کد جاوااسکریپت بزارم تا با کلیک وارد نماد بشه، اینماد رو باطل کنند

راه حل چیه؟

سلام.

تگ‌های مربوط به اینماد رو کامنت کنید و سایتتونو تست بگیرید.

محسن موحد ۰۲ بهمن ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴

وقتی اینماد رو برمیدارم‌ مشکل حل میشه. ولی وقتی کد اینماد در سایت میزارم، بازم این مشکل بوجود میاد

سیدرضا بازیار ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۰۰:۰۰

درسته همینو میگم.

بدون اینماد تست بگیرید، خود اینماد مشکل خاصی ایجاد نمیکنه روی پرفورمنس، علت لود نشدن سایت وقتی اینماد هست اینه که مشکل آیپی وجود داره واسه لود تصویر اینماد.

محسن موحد ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۰۵:۵۹

بدون اینماد مشکلی ندارن. با اینماد مشکل داره. حالا یه راه حل واسه حل مشکل میخوام

سیدرضا بازیار ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۰۶:۰۲

مگه هدفتون از gtmetrix این نیست که زمان لود سایتو کاهش بدید؟

gtmetrix رو همون ابتدای پابلیش پروژه میزنن و مشکلات رو رفع میکنن. الان اینماد لود نمیشه و اگر مشکلی هم از لحاظ پرفورمنس داشته باشه کاری نمیتونید کنید باید ساختاری که داده شده رو بذارید. بنابراین منظور من اینه که اینماد رو نادیده بگیرید و بقیه عناصر سایت رو چک کنید.

اگر من منظورتونو اشتباه فهمیدم، بفرمایید تا تصحیح کنم.

محسن موحد ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۴۱

منظورم رو متوجه نشدین. بزارید کاملتر بگم:

من واسه یه نفر یه سایت وردپرسی طراحی کردم. واسه همه افزونه‌ها و قالب هم لایسنس معتبر از تم‌فارست خریدم و تمام مجوز‌ها هم براشون گرفتم. محصولات هم گذاشتم و... سایت هم به خوبی و خوشی هر روز تعداد زیادی هم فروش داره! (مبلغ فروش سایت در هر ۲۴ ساعت از کل درامد من در این ۱ سال بیشتر هست)

حالا یه مشکل که وجود داره وقتی سایت رو در gtmetrix میزنیم، نمیتونه سایت رو بیاره و اخطار میده به دلیل اینه که لود سایت بیشتر از ۲ دقیقه طول کشیده! در حالی که سایت زیر ۳ ثانیه لود میشه و این خطا بخاطر اینماد هست

حالا کارفرما گیر داده که اگه مشکل حل نشه هیچ پولی پرداخت نمیکنم. مشکل هم از سمت من نیست! سایت رو بهینه کردم و مشکل بخاطر لوگو اینماد هست. اونم میگه باید هم اینماد در سایت باشه و هم در gtmetrix لود بشه (اینماد در سایت مشکلی ایجاد نکرده. ولی باعث شده سایت در gtmetrix آنالیز نشه)

حالا نمیشه اینماد رو برداشت، اجازه ویرایش کد اینماد رو هم نداریم چون اینماد رو باطل میکنند

راه حل این مشکل چیه؟

سیدرضا بازیار ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۶:۵۱

آها، پس اگه اینطور باشه میتونید از این لینک، رنج آیپی سرور‌های gtmetrix رو دریافت کنید و داخل اسکریپت شرطی بگذارید که اگر $_SERVER['REMOTE_ADDR'] جزو آیپی‌های لیست نبود، اینماد رو لود کنه وگرنه اینماد داخل html درج نشه.

محسن موحد ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۷:۲۶

یه مورد دیگه هم اضافه کنم، اگر اجازه دارید تگ img رو اتریبیوت و class بهش اضافه کنید، راه حل ساده ترش پلاگین lazyload برای img هست.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۳ بهمن ۱۴۰۰، ۱۸:۱۵