قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ rezaiden salmani
مشکل اعمال نشدن col قبلی در صورت نذاشتن col بری روی یک رزولوشن
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۹ دی ۱۴۰۰

سلام دوباره

میخواستم حل یکی دیگه از مشکلاتی که برام پیش اومد رو باهاتون در میون بذارم

اون جوری که استاد در ویدئو گفتن وقتی ما برای یک رزولوشن از col استفاده نکنیم برای اون از col در رزولوشن قبلی استفاهه خواهد شد

ولی من هر کار می‌کردم اعمال نمیشد و توی منطق خودمم جای نیوفتاده بود که چرا باید اعمال بشه یعنی مثلا:

<div class="col-xs-12 col-s-12 col-l-6 col-xl-3">div>

در این مورد چون برای md هیچ چیز تعریف نکردیم باید مقدار خودش رو از s بگیره

اما واسه من اعمال نمیشد

به این نتیجه رسیدم که نباید در تعریف media query‌ها از یه رنج خاص استفاده کنم بلکه باید حداقل عرض رو در نظر بگیرم ولی حداکثر رو نه

حالا این چجوری مشکل رو حل میکنه مثلا:

@media only screen and (min-width:600px){...}

در این مورد چون گفتیم مقدار s از 600px شروع میشود به بعد

یعنی اگر برای مقدار‌های بعدی col مشخص نکنیم چون شرط s برقرار است استایل مربوط به اون در نظر گرفته میشود ولی اگر col در نظر بگیریم این مقدار بر مقدار s اولویت دارد و اون رو خنثی میکنه

امیدوارم براتون مفید بوده باشه (:

توصیه می‌کنم کتاب Depth in Css رو مطالعه کنید.

lazy programmer but Love it so much ۲۳ خرداد ۱۴۰۱، ۰۶:۰۵

سلام و درود منم دقیقا همین مشکل رو دارم... و تمام عرض‌ها رو در مدیا کوئری طبق تدریس استاد صالحی تعیین کردم.. مشکل اینجاست مثلا زمانی که بین col-xs-12 و 1-col-md ، کلاس 12-col-s رو تعیین نمیکنم استایل مربوطه به ابعاد small لحاظ نمیشه و حتما باید کلاس col-s-12 که کاملا به همون گرید شماره 12 اشاره میکنه رو تعیین کنم تا استایل در ابعاد small لحاظ بشه...

دقیقا مطابق پروژه و ابعادی که استاد تو پروژه گفتن اقدام کردم... ولی فقط در ابعاد small یا col-s هم فقط مشکل دارم... لطفا راهنمایی کنید...

علیرضا ابراهیمی ۰۳ تیر ۱۴۰۲، ۱۱:۴۶