روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ Mehdi Heykar
استفاده از \\n در خروجی گرفتن
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۲ دی ۱۴۰۰

سلام و عرض ادب

برای خروجی گرفتن چند مقدار دارم حالا اون مقدادیر رو می‌خوام در خطوط مختلف با php چاپ کنم . گفته شده برای چنین کاری از ( n\\ ) استفاده کنید اما من تو وقتی تو vscode دستور چاپ زیر رو میزنم به جای این که در خطوط مختلف چاپ بشه در یک خط ولی با فاصله چاپ میشه . مشکل چیه ؟؟؟؟

اینم دستور چاپ

echo "Hello, World!\\nHello, mehdi!";

سلام مهدی جان

ایجاد خط جدید در بین کد‌ها باید هدفمند باشه با استقاده از n\\ شما در زمانی که کد‌ها توسط مفسر ترجمه میشه یک خط جدید ایجاد میکنید ، و این برای زمانی هستش که نیاز دارید یک سورس کد کامل تمیز داشته باشید .

"و توجه داشته باش که در سیستم عامل‌های مختلف این مورد متفاوت میشه در سیستم عامل‌های یونیکسی n\\ در ویندوز r\\n\\ هستش و برای این که در گیر پیچیدگی انتخاب بین این دو مورد نباشی به شما پیشنهاد میدم از ثابت PHP_EOL که خودش بر مبنای سیستم عامل این انتخاب رو انجام میده استفاده کنید .

(PHP End Of Line) "

PHP_EOL  = \\r\\n = \\n

با یک مثال بهتر توضیح میدم :

کد زیر رو در نظر بگیرید :

echo "hello world 1 " . PHP_EOL ;
echo "hello world 2 \\n" ;

شما اگر از کد با لا خروحی بگیرید در مرورگر به صورت زیر نمایش داده میشود

hello world 1 hello world 2

چون به مفسر گفته شده باید در سوس کد پس از پایان چاپ hello world 1 به ابتدای خط بعدی بری و چاپ بعدی رو انجام بدی ولی دست به خروجی که کاربر داره می‌بینه نزن ولی اگر روی بروز راست کلیک کنی و گزینه view page source رو بزنی می‌بینی که کد به صورت زیر نوشته شده :

hello world 1 
hello world 2

حالا در نشر داشته باش که اگر نیاز داری که در بروزر و نمایشی که برای کاربر قراره نشان داده بشه نیاز به ایجاد خط جدید داری باید به صورت زیر عمل کنی(از تگ br استفاده کنی) :

echo "hello world 1 
" ;
echo "hello world 2 
" ;

در این صورت وقتی سایت شما لود میشه خروجی زیر یه کاربر نمایش داده میشه :

hello world 1 
hello world 2

موفق و پیروز باشی.

بهترین پاسخ
محمد نقلانی ۰۲ دی ۱۴۰۰، ۰۵:۱۲