۵ رامهر
margin-bootom در قسمت article
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۳ آذر ۱۴۰۰

سلام خسته نباشید

عذر میخوام یک سوال خیلی ذهنم رو درگیر کرده اون هم اینکه چرا ما طبق این ویدعو در دقیقه 9:30 وقتی مارجین باتم به تگ دیو درون قسمت article میدیم ، اشتباه عمل میکنه یعنی شما اگه 1 پیکسل هم مارجین باتم بدید انگار 50 پیکسل مارجین باتم داده و اگر توی همین ساختار این مارجین باتم رو به همه تگ‌های دیو داخل article که 6 تا هستش بدهیم مارجین باتم درست میشه و درست اعمل میکنه چرا نمیشه یک تگ رو فقط مارجین باتم بدیم و ساختار بهم میخوره؟ یعنی در واقع اگه قصد نداشته باشیم مارجین باتم به همه اون 6 تگ بدهیم ساختار مارجین به هم میخوره و درست اعمال نمی‌کنه.

درود

ببینید وقتی ما تو این مثال از margin-bottom استفاده میکنیم، میخوایم که هر کدوم از اون بخشها پایینشون یه فاصله 20 پیکسلی بیفته تا برای کاربر چشم نواز باشه. پس:

وقتی به یکی از دیوها مارجین میدیم فقط برای همون فاصله میندازه و ساختار رو خراب میکنه (شکل 1 پیوست رو ببینید)

وقتی به خود تگ article مارجین میدیم همه دیوها به هم میچسبند و برای خود article که دیو پدر هست فاصله اعمال میشه که دراینجا برای ما فایده نداره (شکل 2 پیوست رو ببینید)

وقتی به همه دیوها مارجین میدیم رای همه فاصله میندازه و ساختار درست نمایش میشه (شکل 3 پیوست رو ببینید)

نازنین کریمی مقدم ۱۴ آذر ۱۴۰۰، ۰۶:۵۰

بله خیلی ممنون از شما ولی چرا وقتی به یک تگ دیو تو این مثال مارجین باتم 1 پیکسل میدهیم انگار 60 پیکسل اعمال میشه؟

رامهر ۱۴ آذر ۱۴۰۰، ۱۸:۴۹

به علت استفاده همزمانش از col هست.

• وظیفه col اینه که بیاد اون بخش رو به ابعاد مساوی تقسیم کنه و اختصاص بده و هر سه تا کنار هم بیان.
  • وقتی فقط به یکی مارجین میدید بخاطر به هم ریختگی کلا باکس تو اون بخش قرار نمیگیره و اون محوطه رو خالی میذاره.
  • اونی که شما میبینید یهو 60 پیکسل افتاده پایینتر برای مارجین نیست، اون در اصل باکس آخره که چون ردیف جا نداشته اومده ردیف بعدی نشسته.
نازنین کریمی مقدم ۱۵ آذر ۱۴۰۰، ۱۱:۵۸

بله خیلی ممنون واقعا الان تیک سبز هم میزنم فقط قبلش اخرین سوال من چطور میتونم مانند شما تئوریم و انالیز کردن این اتفاقات رو قوی کنم؟ چون حس میکنم الان من این رو نمیپرسیدم اصلا نمیتونستم دلیل باگش رو متوجه بشم

رامهر ۱۵ آذر ۱۴۰۰، ۲۰:۳۱

خواهش میکنم

پیشنهاد میکنم هنگام کدنویسی و تست حالات مختلف، از امکان inspector مرورگر استفاده کنید تا دلیل اتفاقات رخ داده رو بهتر متوجه بشید.

اگر اشتباه نکنم در بخش مقدمات دوره مدرس درموردش روی مرورگر توضیح دادند.

پاینده باشید

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۶ آذر ۱۴۰۰، ۰۹:۰۰