روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ کیان سلگی
چك كردن پسورد معتبر
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۰۹ آذر ۱۴۰۰
<p>سلام وقت بخیر </p><p>بنده برای بررسی پسورد معتبر از داخل stack over flow یک کد پیدا کردم که استفاده کردم و درست هم کار میکنه . فقط کد رو خیلی متوجه نمیشم مخصوصا قسمت شرط رو</p><p>ممنون میشم راهنمایی کنید .</p><pre class=\"ql-syntax\" spellcheck=\"false\">// Given password $password = \'user-input-pass\'; // Validate password strength $uppercase = preg_match(\'@[A-Z]@\', $password); $lowercase = preg_match(\'@[a-z]@\', $password); $number    = preg_match(\'@[0-9]@\', $password); $specialChars = preg_match(\'@[^\\w]@\', $password); if(!$uppercase || !$lowercase || !$number || !$specialChars || strlen($password) < 8) {     echo \'Password should be at least 8 characters in length and should include at least one upper case letter, one number, and one special character.\'; }else{     echo \'Strong password.\'; } </pre>
<p>سلام. </p><p>Uppercase چک میکنه که آیا حروف بزرگ داره یا نه؟ </p><p>Lowercase حروف کوچک داره یا نه؟ </p><p>Number درون پسورد عدد داره یا نه؟ </p><p>Special Chars کاراکتر خاصی بجز a-z و 0-9 و _ داره یا نه</p><p>و در انتها چک میکنه طول پسورد کمتر از هشت کاراکتر هست یا نه. </p><p>هرکدوم از شروط false باشد، بقیه ی شرط‌ها دیگه چک نمیشه و خطا اتفاق میوفته. </p><p><br></p>
محسن موحد ۰۹ آذر ۱۴۰۰، ۱۳:۰۱
<p>سلام مجدد</p><p>ممنون بابت پاسخگویی</p><p>بیشتر مد نظرم قسمت شرط بود که از عملگر or و not استفاده کرده میخواستم بخش به بخش با جزئیات بدونم هر کدوم رو</p>
کیان سلگی ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳
<p>بله، شرط هارو به ترتیب گفتم. </p><p>عبارت‌های بالا به ترتیب بررسی میشن و هر کدام false بشه پیام passwoe should be... چاپ میشه. </p>
محسن موحد ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۸