روز برنامه‌نویس مبارک 🤩🎉 از هدایای روز برنامه‌نویس جا نمونی ⌛
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ mohammad ghahary
طراحی دیتابیس
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۴ آبان ۱۴۰۰
<p>سلام روز خوش </p><p>یه مشکلی داشتم که شاید مربوط نباشه به این سرفصل ولی ممنون میشم راهنماییم کنین</p><p>من دارم یه وبسایت طراحی میکنم برای یه ناشر کتاب </p><p>توی دیتابس سه تا جدول ساختم به نام نویسنده‌ها - مترجم‌ها و ویراستارها و جدول محصولات به این شکل هست که هر محصول یه نویسنده یه مترجم و یه ویراستار داره که این سه تا فیلد اشاره میکنن به اون سه تا جدول و این مشکلی نداره اصلا</p><p>اما الان من توی دیتابیس سه تا جدول دارم که فیلد هاش یکی هست تقریبا یک مقدار رو ذخیره میکنن.</p><p>حالا میخوام بدونم اگه من بیام یه جدولی بسازم اسمش رو بزارم مثلا involved (دست اندر کاران) بعد بیام یه فیلد role توش بزارم از نوع enum و سه مقدار writer- translator -editor رو براش بزارم بعد این طوری صفحه اضافه کردن محصول رو بسازم که هر وقت خواستن یه کتاب ثبت کنن به جای اینکه بیان نویسنده مترجم و ویراستار رو تک تک اضافه کنن. بیان یه شخص اضافه کنن بعد بگن این role نویسنده داره بعدی role مترجم بدن.</p><p>اینطوری همه اطلاعات میره توی یه جدول و با مقدار role مترجم یا نویسنده بودنش مشخص میشه</p><p>با پیاده سازیش مشکلی ندارم اما کدوم حالت بهتره اطلاعات توی سه تا جدول جدا باشن یا داخل یه جدول باشن و فیلد role مشخص کننده باشه که این‌ها چیکارن و این که اگه تعداد کتاب‌ها مثلا بشه ۱۰۰ هزار تا کدوم حالت سریع‌تر هستش چون سایت باید قابلیت سرچ روی نویسنده‌ها - مترجم‌ها و ویراستارها رو داشته باشه و سرعت اینحا اهمیت داره</p><p><br></p><p><br></p><p><br></p>
<p>سلام.</p><p>باید یک جدول بسازید و با فیلد role به هرکدوم از رکوردهای داخل تیبل، نقش بدید.</p><p>دقیقا مثل یک بلاگ که برای هر پست یک category در نظر گرفته میشه.</p><p>باز اگه منظورتون چیزه دیگه بوده بفرمایید تا کمکتون کنم.</p>
محسن موحد ۲۹ آبان ۱۴۰۰، ۰۰:۲۱