دوستان عزیز سلام
اگر در خصوص اولین تجربه فریلنسری خودتون مطلبی هست میتونید زیر این تاپیک در اختیارمون بذارید.
من امروز تونستم اولین پروژه خودم رو از پونیشا بگیرم. با اینکه معمولا ترس در اجرای اولین پروژهها وجود دارد اما به سادگی و سرعت هرچه تمامتر تونستم تمومش کنم. تجربه خوبی بود و از اولین پروژه خود و اولین درآمد فریلنسری خود راضی هستم.
چیزی که خیلی در دریافت پروژه مهم بود به نظرم اول سبک ارتباط و گفتگو با کارفرما هست و دوم قیمت و سرعت و کیفیت و اینچیزا - چون هرچی بهتر خودت رو پرزنت کنی احتمال موفقیت بیشتری داری.
درسته که پروژه سختی نبود اما ترس من ریخت و تجربه خوبی هم بود مخصوصا با توجه به اینکه قبلا توی سایتهای مشابه در نقش کارفرما هم بودم.
و جالبتر اینکه وقتی خدمات خوب و بیش از انتظار کارفرما ارائه میشه (یا حتی معرفی کردن و حل نیازهای دیگر کارفرما که بهش اشاره نکرده ) خیلی تاثیر میذاره روی قیمت پروژه. من در پروژه ای که داشتم مبلغ رو 2 برابر قیمت توافقی پرداخت کردند به خاطر اینکه کارهای بیشتر واسش انجام دادم...
و توجه به ددلاین که توی لایو هم صحبتش شد خیلی مبحث خوبی بود که ازش استفاده کردم و قیمت خودم رو بالاتر بردم. در مجموع بابت این دوره متشکرم هرچند خیلی سطح دوره بالا نبود و از سون لرن بیش از این توقع هست اما مفید بود در مجموع.