💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ hamid mostafazadeh
ارسال فرم ajax با چند ورودی
امیر صالحی حل شده توسط امیر صالحی

سلام وقت بخیر

در پروژه "فقط یک" id به دکمه + دادین با نام addFolderInput و بازدن اون میرفت یک فولدری رو ایجاد میکرد 

حالا سوال من اینه ‘چند تا ورودی’ دارم ، (که هر کدوم یه id دادم) چطوری میتونم با زدن دکمه ثبت ، تمام input‌ها به صورت ajax ارسال بشه ؟ 

عکس‌های ضمیمه سورس‌های خود پروژه هست 

سلام و احترام

اگه بخواید چندین داده رو به بک اند ارسال کنید با استفاده از ajax کافیه value داخل inputهایی رو که میخواید رو با jquery دریافت کنید و توی همون بخش data توی ajax قرار بدید و ارسالشون کنید

امیر صالحی ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۱۹

سلام لطف میکنید به صورت کامل همراه با کد بفرمایید به چه صورت باید انجام بدم ؟

hamid mostafazadeh ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۴

لطفا خود کدهای html و javascript که زدید رو قرار بدید تا موارد لازم رو اضافه کنم

امیر صالحی ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۱

سلام وقت بخیر

هدف پروژه رو توی یه فایل ورد نوشتم 

لطفا بررسی‌های لازمه رو داشته باشید و بمثه همیشه به طور کامل پاسخ بدید 

ممنون 

hamid mostafazadeh ۱۵ آذر ۱۳۹۹، ۱۸:۵۵

سلام و احترام

اولین خطایی که وجود داره اینکه شما پارامترهایی که به تابع addStudent دادید متغیر هستند و شما علامت $ رو برای متغیرها مشخص نکردید، و اینکه شما پارامترهای ورودی رو به آرایه سوپر گلوبال POST دادید، سومین مورد این است که تابع addStudent داخل یک کلاس هستش و شما اصلا اون به درستی صدا نزدید و حتما باید یک شی از کلاس baseModel ایجاد کنید. کد شما به این صورت هستش:

echo addStudent($_POST['folderName' , folderName1 ,folderName2 , folderName3 ]) ;

ولی باید به این شکل باشه:

$student = new BaseModel();
echo $student->addStudent($_POST['folderName'], $folderName1 ,$folderName2 , $folderName3) ;

امیر صالحی ۱۷ آذر ۱۳۹۹، ۰۸:۲۶

برای این مورد شما باید تمامی پارامترهایی رو که ارسال کردید از POST از همان آرایه super global POST دریافت کنید.

echo $student->addStudent($_POST['folderName'], $_POST['folderName1'] ,$_POST['folderName2'] , $_POST['folderName3']) ;

موفق باشید

بهترین پاسخ
امیر صالحی ۱۸ آذر ۱۳۹۹، ۰۸:۱۳