💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۵ امیر ابوئی
علت ارور HTTP ERROR 500 هنگام صدازدن تابع‌های فایل lib-tasks
امیر صالحی حل شده توسط امیر صالحی

سلام و درود

ببخشید من در هنگام صدازدن توابعی از فایل lib-tasks مثل  getFolder و امثال اینها با ارور HTTP ERROR ۵۰۰ مواجه میشم و با حذف یا کامنت کردن اونها مشکل حل میشه، تمامی توابع هم به درستی و مثل استاد مینویسم مثل یه نمونه زیر ولی نمیدونم چرا با این اررور مواجه و لودش به مشکل برمیخوره:

function getFolders(){
    global $pdo;
    $current_user_id = getCurrentUserId();
    $sql = "SELECT * FROM folders WHERE user_id = 1";
    $stmt = $pdo->prepare($sql);
    $stmt->execute();
    $records = $stmt->fetchAll(PDO::FETCH_OBJ);
    return $records;
}

فک میکردم مشکل از executeکردنش باشه ولی تابع خالی یا با خروجی ساده رو هم که توی index صدا میزنم همچنان با این مشکل مواجه ام!

ممنون میشم راهنماییم کنید

همچنین وقتی اومدم آدرس دهی فایل هارو هم به صورت BASE_PATH بدم، بازم با این صفحه ارور مواجه شدم، این مشکل بخاطر چی میتونه باشه ؟

امیر ابوئی ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۰۷

سلام و احترام

فایل lib tasks رو لود کردین؟

یه بار xampp رو خاموش و روشن هم کنید 

امیر صالحی ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹

فایل فعلی پروژه رو ضمیمه کردم و براتون فرستادم.

امیر ابوئی ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸

توی فایل index.php که شما تابع رو صدا زدید اصلا فایل lib-tasks رو لود نکردید تا بتونه اون تابع رو پیدا کنه، اینو حتما یه بررسی کنید و نتیجه رو بگید

امیر صالحی ۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸

پس مشکلی که بود خط زیر بود که dbname جا مونده بود

باید از این 

$pdo = new PDO("mysql:host=$database_config->host;$database_config->db", $database_config->user, $database_config->pass);

به این تغییر میکرد

$pdo = new PDO("mysql:host=$database_config->host;dbname=$database_config->db", $database_config->user, $database_config->pass);
بهترین پاسخ
امیر صالحی ۱۱ اسفند ۱۳۹۹، ۰۶:۱۹