🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ هادی قاسمی
تفاوت بین <?php و <?=
میثم حل شده توسط میثم

با سلام و خسته نباشید به استاد آوند عزیز

در قسمتی ک شما برای فولدر‌ها اسم انتخاب کردین در تگ <li> برای وارد کردن نام فولدر‌ها از دیتابیس از آبجکت $folder->name استفاده کردیم ک برای وارد کردن کد php  در تگ‌های HTML باید تگ PHP را باز کنیم ب صورت زیر : 

<?php foreach ($folders as $folder):?>
          <li> <i class="fa fa-folder"></i> <?= $folder->name ?> </li>
 <?php endforeach; ?>

حالا ابهام من وقتی ایجاد شد ک از سر عادت برای باز کردن تگ PHP در تگ‌های HTML از <?PHP استفاده کردم به ارور نخوردم ولی اسم‌های فولدر‌ها از دیتابیس خونده نشدن و وقتی از <?= استفاده کردم درست شد هممه چی 

میشه لطفا علت این اتفاقو بگین ک بدونم دقیقا چرا و کی باید از این <؟= استفاده کنیم ؟ 

ممنون

سلام 

زمانی که میخواین چیزی رو چاپ کنین میتونین از 

<?= $var ?>

استفاده کنین در واقع این کد مخفف کد : 

<?php 
echo $var;
?>

است.

این دو کد در واقع یک خروجی دارن و دوتاشن متغیر var رو چاپ میکنن 

و توی کد شما نام فولدر رو استاد فقط چاپ کردن و شما زمانی که از این کد استفاده میکنین : 

<?php ?>

تنها بلاک php رو باز کردین و بستین برای نوشتن کد php

بهترین پاسخ
میثم ۲۳ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲

سلام

تا جایی که من میدونم و استاد صالحی توی php مقدماتی گفتن دقیقا مثل echo کار میکنه.

مثلا:

<?="pouyakaveh loves 7learn" ?>

خروجی این کد "pouyakaveh loves ۷learn" هست..این مورد توی ورژن‌های قدیمی php کار نمیکنه و بهتر است روی سرور از این کد استفاده کنید:

<?php echo"pouyakaveh loves 7learn" ?>

فکر کنم دلیل استفاده از این کد این هستش که توی کد‌های html لازم نباشه بلاک php باز کنیم و خیلی مختصر کار را راه بندازه.

اگر اشتباه پاسخ دادم ممنون میشم بهم بگین.

این تاپیک stackoverflow هم میتونه بهتون کمک کنه.برای خواندنش اینجا کلیک کنید (:

این تاپیک سایت stack exchange هم میتونه کمک کنه.برای خواندنش باز هم اینجا کلیک کنید (:

پویا ۲۴ تیر ۱۳۹۹، ۰۶:۰۹