🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ امیرحسین شکری
گرفتن ساعت ایران و تاریخ شمسی با api
میثم حل شده توسط میثم

سلام عزیزان.
میتونید یک api و روش کار با اون رو برای گرفتن تاریخ شمسی و ساعت رسمی ایران معرفی کنید؟
پرس و جو کردم میگفتن سایت time.ir چنین api ای رو داره. اما چیزی توی سایتش پیدا نکردم.

سلام دوست عزیز

این لینک رو ببینید

https://github.com/mGolestan/time.ir

علیرضا دهکار ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۵

سلام 

من متوجه منظورتون برای استفاده از api نمیشم دلیل استفاده از api برای زمان و تاریخ چی هستش؟ 

اگر تنها میخواید تاریخ روز رو در بیارید به تاریخ شمسی و ساعت رو و استفاده کنید پکیج ورتا خیلی عالیه برای چنین کار هایی 

پکیج ورتا

و برای تاریخ میلادی هم میتونید از پکیج معروف کربن استفاده کنید که ورتا شمسی شده کربن هستش!

carbon

میثم ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۷

خواهش میکنم 
برای لاراول هست اما بصورت خام هم استفاده میشه بدون مشکل البته اگه از composer استفاده میکنید که پیشنهاد من همیشه استفاده کردن ازش تو هر پروژه با دستور :‌

composer require hekmatinasser/verta 

نصب میشه و توی توضیحاتش اومده که باید چکار کنین توضیحاتش هم فارسی هستش.
و به نظرم استفاده از دوتا پکیج کربن و ورتا تمام کارهایی که با تاریخ رو که دارید براتون انجام میده به سادگی تمام 
jdf هم خوبه اما خوب به نظر من ورتا بهترین پکیج نوشته شدس برای تاریخ.
تست کن بعدا برای هر پروژتون قطعا استفاده میکنید ازشون (:

برای استفاده از ورتا هم میتونید به راحتی توی هر کلاسی که خواستید استفاده کنید و یا هر فایلی ورتا رو use کنید و ازش استفاده کنید 

خوبی دیگه ای که داره به نتود‌ها بصورت استاتیک هم دسترسی دارید که کار رو خیلی راحت کرده!

گرفتن تاریخ و ساعت دقیق روز : 

use Hekmatinasser\Verta\Verta;
echo Verta::now();

بهترین پاسخ
میثم ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸