با عرض سلام خسته نباشید من چند تا پکیج خوب داخل وب سایت composer پیدا کردم که میتونه واسه شروع کار خیلی جذاب باشه
اولین پکیج laravel/dd هستش که خیلی جذابه اگر دیده باشید داخل php خام واسه چاپ ارایهها و objectها به شکل صحیح باید از دو تابع var_dump و یا print_rاستفاده کنیم که شکل درست حسابی نداره ما میومدین خودمون config میکردیم و بر حسب چیزایی که دوست داشتید اوکیش میکردیم که تا جایی مشکل خودمون برطرف میشد اما این پکیج به شما کمک میکنه که واسه چاپ به شکل صحیحتری انجام بشه نمونه شو میتونید در فایل الصاق زیر دریافت کنید
روند کار :
اول که نصب پکیج
composer require larapack/dd
بعد اضافه کردن فایل به پروژه هستش که مسیر زیر را به پروژه خودتون اضافه کنید
require_once "/vendor/larapack/dd/src/helper.php";
یادتون نره فایل autload.php باید اضافه شده باشد و تنظیمات composer باید اوکی باشد
سپس میتونید با تابع
dd($my_array)
ارایه و objectهای خودتون رو به راحتی چاپ و ازشون لذت ببرید
پکیج دوم : vlucas/phpdotenv
احتمالا شاید فایل .env رو داخل پروژههای لاراولی دیده باشید این به معنی این میباشد که یک فایل محلی و یک سری متغییرهای محلی هستش که داخل پروژه خودتون میتونید config کنید شبیه کار ثابتها در پروژه default خودمون که میومدیم یک سری متغییر default میذاشتیم که مثلا اطلاعات دیتابیس میخوند اما این پکیج به ما کمک میکنه که خیلی شیک مجلسی همه تنظیمات و configها رو در یک جا داشته باشیم
نحوه کار :
اول با دستور زیر نصبش میکنید
composer require vlucas/phpdotenv
سپس داخل پروزه خودتون یک فایل .env درست کنید
DB_HOST="localhost"
DB_PASSWORD=""
DB_USER="root"
DB_PORT=3306
DB_NAME="task-manager"
و من اینجا اطلاعات تنظیمات Database خودمو گذاشتم
سپس باید یک سری configها داخل پروژه php مون انجام بدیم که پروژه php مون بشناسه این متغییرها رو
$dotEnv = Dotenv\Dotenv::createImmutable(ادرس کامل پروژه);
$dotEnv->load();
به این شکل تنظیمات رو اوکی میکنیم سپس میایم داخل فایل تنظیمات Database.php مون اینطوری متغییر هایی که ساختیم به پروژه خودمون اضافه میکنیم
return [
'Mysql' => [
'host' => $_ENV['DB_HOST'],
'password' => $_ENV['DB_PASSWORD'],
'dbName' => $_ENV['DB_NAME'],
'user' => $_ENV['DB_USER'],
'port' => $_ENV['DB_PORT']
]
];
خب فکر کنم حدس زده باشید چطور شد حالا هر سری هر محیطی خواستیم پروژه خودمون رو توسعه بدیم کافیه واسه تنظیمات Database فقط داخل فایل .env تغییرات لازمه رو بدیم
خب پکیج سوم که من عاشقشم :)
filp/whoops این پکیج به ما کمک میکنه یک نمایش Error جذاب داشته باشیم شبیه نسخه 5.8 لاراول
واسه شروع کار اول میایم نصبش میکنیم چطور اینطور :)
composer require filp/whoops
خب سپس یک سری config داره که باید اوکیشون کنیم پس میایم داخل یک فایل که در همه جا پروژه مون تکرار شده مثل init.php این سری تغییرات اوکی میکنیم
declare(strict_types=1);
ini_set('display_errors', '1');
ini_set('display_startup_errors', '1');
error_reporting(E_ALL);
$whoops = new \Whoops\Run;
$whoops->pushHandler(new \Whoops\Handler\PrettyPageHandler);
$whoops->register();
try {
} catch (Exception $e) {
echo $e->getMessage();
}
سپس خواهید دید چه به شکل جذاب شیکی ارور هاتون نشون میده اگر بخام توضیح بدم این کد چکار میکنه اول که یک سری تنظیمات در مورد نمایش ارورها هست که میگه باید مقدارشون 1 باشه که نمایش داده باشه
بعد میاد یک شی درست میکنه از new \Whoops\Run که اونو اجرا میکنه بعد یک سری تنظیمات که میگه نمایش ارورها از new \Whoops\Handler\PrettyPageHandler این کلاس استفاده بکن که شکل خوشگلتری بهش میده در اخر میگه این تابع رو $whoops->register(); بکن خلاص و گذاشته داخل try catch که اگر اروری چیزی رخ داد بهمون بگه