🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ mohammad sadegh mesripour
ابهام در مورد موارد استفاده از trait
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰

استاد درود بر شما 

یک سوالی که برای من پیش امد اینه که شما گفتید برای functionality‌های پروژه مون بیاییم trait تعریف کنیم منتها مثلا اگر یک کنترلر دارید که توش crud یک entity هست حالا مثلا بین متد store و آپدیت اون یکسری متد‌ها مشترکه اینو باید کجا بزاریم (متد‌ها جوری هم هست که نمیشه بهشون helpers گفت)  حالا سوال اینه که اینا trait نباشن پس چی میتونه باشه ؟؟
ممنون

سلام واحترام

برای عمیات crud که ما کلا باید یه کلاس جدا داشته باشیم چون یه کار متفاوتی انجام میدن trait اینجا به کار عملیات crud نمیاد باید جوری در دسترس باشه که همه کلاس‌ها بتونن ازش استفاده کنن، اگه پاسخ من مناسب سوال شما نیست لطفا بیشتر توضیح بدید تا بتونم بهتون کمک کنم

امیر صالحی ۱۵ تیر ۱۴۰۰، ۱۹:۰۰

سلام خب اگر trait اپدیت رو بسازیم و توی کلاس کراد use کنیم اشتباهه ؟ اینو برای این میگم که شاید کلاس دیگه ای داشتیم که از کراد نمیتونه extend کنه ولی کوئری آپدیت داره و اگر Trait نباشه باید کد تکراری بنویسیم

در این صورت آپدیت یا حتی دیلیت میتونن trait باشن ؟

هادی قاسمی ۰۲ مرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲

زمانی که این عملیات crud میتونن همه جا مورد استفاده قرار بگیرید به نظر شما منطقیه که بیایم به عنوان trait داشته باشیمشون؟

چون اگه قرار باشه ازشون استفاده کنیم باید حتما useشون کنیم، اما وقتی اینا اصلا دارن یه کار مشخص رو برای همه انجام میدن خیلی بهتره که کاملا کلاس جدا باشن تا ازشون خیلی ساده‌تر بشه استفاده کرد 

امیر صالحی ۰۳ مرداد ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶