🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۴ محمدرضا
آیا میشه Autouse هم داشت!؟ ?
لقمان آوند حل شده توسط لقمان آوند

سلام

درون پروژه‌های بزرگ که چندصد کلاس داره (یعنی چندصد فایل) داخل فایل اصلی (مثلا همون main.php) باید بیایم کلاس‌ها رو یکی یکی use کنیم !؟ خب اینکه نشد (هرچند خودش use رو میسازه و حتی براش نام مستعار هم در صورت لزوم در نظر میگیره).

ولی به نظرم فرق چندانی با include کردن نکرد!

نمیشه use هم به صورت اتوماتیک انجام بشه؟

سلام تا اونجایی که من میدونم نمیشه شما بر حسب نیاز هر فایل رو use می‌کنید.

کار سختی هم نیست برای include شما باید آدرس کامل فایل و پسوند رو هم در نظر بگیرید اما برای use این اتفاق نمیفته و تنها از namespace اون کلاس استفاده میکنید. که کار رو خیلی راحت کرده!

میثم ۰۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۶

سلام و احترام

من توی فریم ورک‌های معروف php هم نگاه میکنم همچین چیزی پیدا نمیکنم، ولی اینکه واقعا با include کردن فرقی میکنه یا ن جای بحث داره، بزا یه مثال برات بزنم.

شما توی include دقدقه مسیریابی داری یا اینکه خدایی نکرده یه موقع فایل رو جابه جا نکنی تا مجبور شی مسیر include کردنتو عوض کنی، اما توی use کردن شما برات مهم نیست فایل یا کلاست کجاست و فقط use میکنی و استفادش میکنی

امیر صالحی ۰۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳

سلام

دیگه خیلی می‌خوای راحت باشیا ... ?

خیر نمیشه. همین use‌ها برای آوتولودینگ لازمن.

بهترین پاسخ
لقمان آوند ۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۹

سلام دوست عزیز.

اگر نمیخوای namespace‌ها رو use کنی میتونی از محیط توسعه phpstorm استفاده کنی که اینکار رو هنگام ساخت نمونه از کلاس خودش برات انجام میده.

یا اگر از vscode استفاده می‌کنی افزونه مورد نیازش رو نصب کنی تا اتوماتیک خودش واست use رو بنویسه.

فــــــــــــــــــــرزان ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲