من نمیدونم چطور فایل جدید رو ایجادکنم. یعنی ایجاد میکنم اما کد که میزم بالا نمیاره (مثل استاد که پارت یک و دو دارند من پارت دو رو نمیتونم ایجاد کنم) چیکار باید بکنم
سلام،
فایل و فولدر بندی کاملا دست خودتون هست. نیاز نیست حتما داخل خود VSCode انجام بشه.
برای راحتی کار وارد یک درایو از سیستم بشید و یک پوشه مخصوص پروژه هاتون بسازید.(مثلا projects)
این پوشه رو مختص پروژه هاتون قرار بدید و هر تمرینی که میخواید انجام بدید و برای هر جلسه تمرینی یک پوشه جدید (New Folder) به اسم جلسه داخل این پوشه projects بسازید. مثلا برای جلسه1 پوشه ای به اسم html_session1 یا html-session1 (بینشون آندرلاین(underscore) یا خط تیره (dash) میتونید بزارید.)
داخل پوشه html_session1 حالا باید فایل هارو بسازید.
فایل هارو باید راست کلیک کنید و از قسمت New باید Text Document رو انتخاب کنید.
دقت داشته باشید اگر پسوند فایل هارو نمیبینید پس یعنی پسوند فایلها روی سیستم عاملتون hidden هست و باید فعال کنید. وگرنه اگر پسوند فایلها فعال باشه وقتی فایل تکستو میسازید باید پسوند .txt رو در انتهای اسم فایل ببینید.
آموزشش داخل این لینک آمده. میتونید از راه اول یا سوم این کارو انجام بدید.
بعد اینکه فایل رو ساختید حالا پسوندش رو .html بذارید.
بعد ازینکه پسوندو تغییر دادید تصویر فایل به شکل مرورگر پیشفرض سیستم عاملتون میشه. یعنی اگر بازش کنید این فایلو مرورگر باز میکنه.
حالا برای باز کردن این مسیر و فایلها در vscode از منوی بالا File رو بزنید و بعد Open Folder رو بزنید.
مسیر فولدر پروژتون رو انتخاب کنید(فرضا اینجا projects) فولدر رو انتخاب کنید و Select Folder رو بزنید تا فایلهای پروژه در vscode اتون باز بشه.
فایل جدید هم اگر خواستید بسازید داخل همون vscode میتونید New File رو بزنید یا دکمه Ctrl + N رو بزنید و بعدش Ctrl + S رو بزنید و در مسیر پروژتون ذخیره کنید فایل جدید رو. فایل هاتون رو اسم بهمراه پسوند ذخیره کنید. (مثلا test.htm)
همچنین طبق اسامی و ساختار مدرس هم میتونید پیش برید. صرفا بعنوان آموزش این اسامی و ساختار رو اوردم.
اگر بازهم جاییش گنگه یا پاسختونو دریافت نکردین بیشتر و با جزئیات توضیح بدید تا متوجه مشکل بشم.