۲ rojin
یه کم استرسی شدم هلپ می...مچکر:)
محسن موحد حل شده توسط محسن موحد

با سلام خدمت اساتید بزرگوار...روش یادگیری  من به این شکله که هر ویدیو رو یه بار حداقل فقط میبینم و بار دوم نت برداری میکنم.....ولی هرچی جلوتر میرم انقدر نکات زیاده که وقت خیلی زیادی ازم میگیره این نوشتن و جزوه نویسی....ازتون مچکر میشم بهم بگید هر کدوم از شما دوستان عزیز از تجربه ی خودتون برای یادگیری و در نهایت پیروزی....

سلام،

از یه جایی به بعد که مقدمات رو یاد گرفتید و متوجه اصول برنامه نویسی شدید میتونید نوت برداری سنتی رو حذف کنید و سری اولی که ویدیو رو میبینید همزمان با استاد تمرین کنید و یک بار هم بدون استاد کدهارو تمرین کنید تا عیب و ایراد هاتون مشخص بشه.

و فقط کدهارو برای ریویو ذخیره کنید.

برای نوت برداری هم فقط قسمتی از نکات پر اهمیت رو بعنوان یک قلاب ذهنی و یک سیگنال بنویسید که یاداوری شود.

با وجود chatgpt و gemini.google.com و claude.ai هر چیزی هم یادتون رفت همون لحظه میتونید سؤال کنید و یاداوری بشه براتون.

همونطور که از یک انسان سؤال میپرسید ازین ربات‌ها هم به همین طریق سؤال بپرسید تا کمکتون کنه. هر سه ربات رو عضو بشید و روی مرورگرتون همیشه باز نگه دارید تا به محض مشکل سؤال بپرسید. کدتون رو قرار بدید تا عیب یابی کند و ازش بخواهید کد بهینه بنویسد تا کدنویسی‌های بهتر و سلوشن‌های بهتر رو هم ببینید.

شما باید مدام کد بنویسید تا همه چیز در ذهنتون ثبت و ضبط شود. یعنی بعد ازینکه دوره رو به اتمام رسوندید باید پروژه و مینی پروژه انجام بدید. همیشه رو به جلو حرکت کنید و پروژه جدید انجام بدید. مدام مبانی تکرار میشوند. در مسیرتون استوپ نداشته باشید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۰۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۱۲

بسیار  سپاسگزارم استاد بزرگوار... :)

rojin ۰۷ تیر ۱۴۰۳، ۰۷:۳۵