سلام و عرض خسته نباشید
بارها گفته و شنیده ایم که وردپرس به درد سایتهای خیلی بزرگ و مجموعههای بزرگ نمیخورد و دردسار ساز خواهد شد، خودم هم برای یک سری فروشگاه پوشاک زنجیره ای از وردپرس استفاده کردم که حجم فروش بالایی داشتند و به سرعت حجم پایگاه داده به بالای 1.5 گیگابایت رسید و با معضلات فراوانی روبرو بودم.
در این جلسه و مصاحبه با خانم الهام غفارزاده بحث از این شد که در تاریخ ضبط این ویدئو، پونیشا روزانه بیش از 300 پروژه ی روزانه و 8000 پروژه در ماه دارد و حجم بسیار زیادی از کارفرمایان و فریلنسرها معمولا در سایت آنلاین هستند و مشغول فعالیت...
حال آنکه من با مراجعه به بخشهای مختلف سایت، به عنوان فریلنسر یا کارفرما و بخش تیکت دهی و ... و خلاصه بخشهای مختلف و استفاده از یکی از اکستنشنهای گوگل کروم با عنوان wappalyzer (که حتما با آن آشنایی کامل دارید)، متوجه شدم که سایت پونیشا با وردپرس نوشته شده
قبلا ژاکت را هم بررسی کرده ام و آنجا هم همین بود...
باور کنید که اگر کوتاه دوره ای بگذارید و توضیح دهید که چگونه میشود وردپرس را برای سیستمهای بزرگ و بسیار پر کاربری مثل ژاکت و پونیشا بکار برد بصورتیکه در طول زمان با کندی مواجه نشوند و اینکه اصلا چگونه میشود با وردپرس چنین کاری کرد،
بنده به شخصه، حاضرم هر چقدر بفرمایید برای این آموزش بسیار بسیار به نظرم طلایی پرداخت کنم
حالا یکی به من بگه چجوری میشه این متن بلند بالا رو به گوش آقای آوند برسونم،
الان یکی از دوستان لطف میکنن و با توجه به نظر خودشون پاسخ میدن و این مسئله بسیار مهم برای من دانشجو، بدون جواب مدنظرم به خاطرهها سپرده میشه و متوجه شدم که هرچه مجدد جواب بدم دیگه کسی جواب جواب من رو نمیده مگر دوباره به عنوان سوال جدیدی مسئله رو مطرح کنم.