با سلام خدمت منتورهای عزیز....من در همون ابتدا که استاد google fonts icons رو تایپ کرد ....همین رو که تایپ کردم اون سایتهای رو که استاد اورد بالا پیدا نمیکنم و چون مبتدی هستم همین جا گیر افتادم....مچکر میشم روشنم کنید :)
با سلام دوباره.....ابتدای ویدیو که از ایکون متریال گوگا استفاده کردم فقط برای face آیکون درست نشان داده میشه برای آیکونهای دیگه که میخوام نمایش داده نمیشه تصاویرش رو پایین میزارم لطف کنید ببینید مشکل از کجاس؟؟؟
rojin۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۵
ببخشید من همچنان یه سوال دیگه ای هم دارم .....در سایتhttps://fontawesome.com گزینه ی استارت رو پیدا نمیکنم تا ادامه ی کار رو طبق ویدیو برم جلو...سپاسگزارم
rojin۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۰۷
این کد رو تست کنید ببینید آیکون نشون داده میشه براتون؟ اگر بله از همین CDN استفاده کنید:
راجع به سوال دومتون؛ برای استفاده از سایت fontawesome، تو سایت ثبت نام کنید، بعد که لاگین کردید همون وسط صفحه یه دکمه زرد رنگ هست روش نوشته your kits. از اونجا CDN ای که بهتون میده رو برداید بذارید تو head سندتون و بعد از قسمت icons آیکون مورد نظرتون رو بردارید...
سحر پاشائی۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰
دکمه زرد رنگ your kits رو کلیک کردم ولی CDN رو پیدا نمیکنم ببخشید واقعا..:( و CDN اولی رو که گفتین استفاده کردم آیکونها نشون داده میشه درست......ولی این CDN رو من چرا پیدا نکردم داخل همون سایتی بود که خودتون لینکش رو برام فرستادین؟؟؟ یک دنیا ممنونم خانوم پاشائی عزیز
rojin۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۴۲
خواهش میکنم :)
بعد از این که اون گزینه رو زدید وارد یه صفحه میشید که باید همچین چیزی باشه، روش کلیک کنید و در تب set up لینکی که داده رو بردارید.
اگر هم نبود، رو گزینه Add new kit بزنید و بسازیدش.