💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱۱ امیرارسلان رفیعی نیا
مشکل در اجرا و نصب node js
محسن موحد حل شده توسط محسن موحد

سلام وقت بخیر وقتی node -v یا node --versionرا وارد میکنم ارور قرمز میده با اینکه نود جی اس هم نصب کردم

سلام،

خطارو قرار بدید تا بررسی بشه.

محسن موحد ۰۷ خرداد ۱۴۰۳، ۲۳:۰۹
capture-ub1Q.png
امیرارسلان رفیعی نیا ۰۸ خرداد ۱۴۰۳، ۰۷:۱۹

الان نود - وی رو که میزنم ورژن رو نشون میده گالپ رو که نصب کردم زدم gup -v این ارور قرمز رو میده مثل اینکه میگه اسکریپت‌ها رو سیستم شما فعال نیست دیگه نمیدونم چکار کنم

امیرارسلان رفیعی نیا ۰۸ خرداد ۱۴۰۳، ۰۷:۴۹

سلام،

در ابتدا توصیه میکنم از git bash یا command prompt استفاده کنید.

در مورد این خطا، به این دلیل اتفاق می‌افته که اجرای اسکریپت‌ها در سیستم شما غیرفعال شده. برای رفع این مشکل باید سیاست‌های اجرایی PowerShell رو تغییر بدی. به این صورت عمل کن:

1. PowerShell رو با دسترسی ادمین باز کن.

2. دستور زیر رو وارد کن و Enter بزن:

Set-ExecutionPolicy RemoteSigned

3. وقتی ازت تایید خواست، Y رو بزن و Enter کن.

حالا دوباره دستور gulp رو اجرا کن.

محسن موحد ۰۸ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸

سلام وقت بخیر چجوری باید powershall رو روی ادمین بازکنم

یا git bach رو چجوری بایند نصب کنم

امیرارسلان رفیعی نیا ۰۹ خرداد ۱۴۰۳، ۰۸:۳۲

وقتی touch index.html رو میزنم این رو نمیشناسه که فایل htmlرو ایجاد کنه

امیرارسلان رفیعی نیا ۰۹ خرداد ۱۴۰۳، ۰۹:۰۷
capture-3QvN.png
امیرارسلان رفیعی نیا ۰۹ خرداد ۱۴۰۳، ۰۹:۰۹

الان چندتا سؤال شد متوجه نشدم مشکلتون دقیقا کجاست؟

مشکل اولتون حل شد؟

1. نرم افزار git رو نصب کنید. همراهش git bash هم اضافه میشه.

2. touch از دستورات سیستم عامل‌های یونیکسی و لینوکسی هست. با نصب git bash میتونید از دستورات یونیکسی در ویندوز استفاده کنید.

3. برای اینکه یک نرم افزار رو در مد ادمین باز کنید کافیه روش راست کلیک کنید و run as administrator رو بزنید.

4. دستور cd یعنی change directory و پوشه هارو عوض میکنه و یک فایلو نمیتونید با cd باز کنید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۱۰ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۴۶

ممنون با نصب گیت و اجرا با گیت بش مشکل رفع شد فقط مشکلم با اینکه چجوری powershallرو با ادمین باز کنم من تو وی اس کد هر چی کلیک راست میزنم اون گزینه که شما میگید رو نمی‌بینم

امیرارسلان رفیعی نیا ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۰۶:۳۳

یه سوال دیگه داشتم البته چند باری مطرح کردم قبلا هیچ کدوم از منتور‌ها جواب کارامد ندادن . استاد تو ویدیو‌ها وقتی ctr+a,ctr+s رو که میزنن همه کد‌ها مرتب میشن اما من هرچی میزنم این اتفاق نمی‌افته

امیرارسلان رفیعی نیا ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۰۸:۳۳