💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۱۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ amirhossein khandestani
توضیح ندادن تمام بخش api
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

میشه لطفا موارد زیر را نیز توضیح بدید:

- Add utilities

- Modify utilities

به خصوص اینکه این کدها رو جهت اضافه کردن و اصلاح utilities کجا باید وارد کنم که کار کند؟

چون بعد از دانلود bootstrap از طریق npm ، کدها رو هر بار در یکی از این دو آدرس ذخیره کردم ولی تغییر در زمان اضافه کردن کلاس‌ها اعمال نشد:

bootstrap/scss/utilities/_api.scss
bootstrap/scss/_utilities.scss

سلام. وقتتون بخیر

Add utilities؛ می‌تونید کلاس‌های سفارشیتون رو به فایل‌های مربوطه از فریم‌ورک (مثل _api.scss یا _utilities.scss) اضافه کنید.

Modify utilities؛ برای تغییر کلاس‌های موجود می‌تونید کدهای موجود در فایل‌های مربوطه رو ویرایش کنید

برای اعمال تغییرات، باید تغییرات خودتون رو در فایل‌هایی که مربوط به utilities هستن (مثل _api.scss و _utilities.scss) اعمال کنید و بعد "فایل‌های SCSS را به CSS کامپایل کنید تا تغییرات اعمال شن."

سحر پاشائی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳

یه نکته هم اضافه کنم؛ پیشنهاد می‌شه تغییری در کلاس‌های اصلی بوتسترپ ایجاد نکنید و اگر موردی رو می‌خواید شخصی سازی کنید به همون روشی که استاد گفتن مثلا یک custom به اسم کلاس مورد نظرتون اضافه کنید و در فایل css خودتون بهش استایل‌های مورد نظرتون رو اعمال کنید.

سحر پاشائی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۲۷