💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ Immortal
نحوه ی تدریس
جامعه ASP.NET ایجاد شده در ۲۴ آذر ۱۴۰۲

هنوز زمانی که ایشون ماهها طول داد برنامه رو تکمیل کنه و دوره تموم شه یادمه و اون روز هم قرار بود 7لرن به کسایی که دیگه علاقه ای برای ادامه ندارن تو دوره بخاطر نحوه ی تدریس بسیار بد و بدقولی ایشون پول و هزینه دوره رو پس بده اما من شخصا خودم بخاطر دکتر آوند عزیز که گفتن جبران میکنن اینکارو نکردم! انتقاد من به گروه 7لرن این هست که آیا خودتون استاندار‌های که برای این دوره تعریف کرده بودید و قبول دارین ؟ بعد از نحوه ی تدریس ایشون ؟ هرکس میتونه کد رو کپی کنه بدون توضیح دادن راجبش :) ای کاش همون موقع مدرس و ارزیابی آموزشی میکردید که اینطوری وقت و هزینه ای که یک نفر برای یک دوره که مثلا! متخصص هست تلف نکنید :) که بعد هم از دوره‌های آموزشی پاک کنید افسوس.

سلام،

به پشتیبانی انتقال داده میشود، اگر موردی دارید میتونید مستقیما به پشتیبانی اعلام کنید.

@sup_7learn

محسن موحد ۲۵ آذر ۱۴۰۲، ۰۰:۴۲

آقای موحد عزیز پشتیبانی اگر پاسخگو بود اون زمان که ایشون درحال کپی پیست کد بود جوابگو بود ;) این آقای جبلی حق داشتن کدهایی اضافه کردن بدون کوچکترین توضیحاتی و مارو ول کردن به امان خدا ! این دوره کارآموزی نیست که ایشون اینطور بدون کوچکترین مسئولیتی درس دادن فقط برای اینکه از شر تدریس خلاص شن ! به جرئت میگم هرکس بخواد از طریق آموزش این شخص که در این سایت به واسطه تبلیغات زیاد وارد دنیای ASP.Net شه از این راه زده میشه :) الانم کاری نمیشه کرد جز اینکه یجوری گذروند تا ببینیم چی میشه ! اقلا یکبار محض رضای خداهم که شده جواب بچه‌های دوره رو میداد.

Immortal ۲۶ آذر ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴