💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ امیر حسین عسکری
سوال درباره int 32 و read line
جامعه ASP.NET ایجاد شده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱

من دوتا سوال دارم

1-استاد نگفتن اونجا که نوشت int32 این برای چی هست و توضیحی ندادن

2-console.readline چه زمانی استفاده میشه و یه توضیخ دربارش بدین لطفا

سلام،

وقتی بخواید مقداریو از کاربر(اینجا خودتون) دریافت کنید از دستور Console.ReadLine استفاده میکنید. برنامه که اجرا بشه منتظر میمونه تا شما مقداریو وارد کنید.

استاد خواستن هر مقداری که وارد میشه تبدیل به integer بشه و اصطلاحاً cast بشه. بخاطر همین از متد parse متعلق به Int32 استفاده کردن.

جلسه قبلی وقتی مقداری عددی تعریف میکردین از int استفاده میکردید، int نام مستعاری برای Int32 است:

Int32 x = 5;
int x = 5;

هر دو کد بالا یک معنی رو دارن. Int32 یک سری فیلدها و متدهایی داره که میتونید ازون‌ها استفاده لازم رو ببرید.

مثلا اگر بخواید بزرگترین عدد در یک نوع داده ی int 32 بیتی رو در خروجی چاپ کنید میتونید از فیلد Int32.MaxValue استفاده کنید:

Console.WriteLine(Int32.MaxValue);

یا برای تبدیل یک مقدار به نوع int از متد Parse مثل کدی که استاد نوشتن: Int32.Parse (در بحث شی گرایی با این موضوع بیشتر آشنا میشید.)

من چن خط کد رو داخل یک کامپایلر آنلاین نوشتم، روی این لینک کلیک کنید و اجراشو در کادر پایین دستورات ببینید و میتونید یک عدد وارد کنید و دکمه Enter بزنید.

بهترین پاسخ
محسن موحد ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۲۱:۵۸