🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Golgoli
چرا وقتی روی دکمه ورود میزنم برام اخطار میادش ؟
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۳ آبان ۱۴۰۲

سلام و وقت بخیر . این کد‌های html من هست.وقتی روی دکمه ورود میزنم . 

این اخطار را برام میاره . روی دکمه ورود میزنم اخطار میادش صفحه رفرش نمیشه .من وی اس کد را توی درایو c نصب کردم الان هم باید توی همان بخش کار کنم ؟ آخه من الان فایل هام توی بخش دسکتاپ ذخیره میشن چون دارم روباهر کار میکنم .

Cannot GET /Part07/%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7%20%D8%AA%DB%8C%D9%85%20%D8%A8%DA%A9%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%20%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%88%D9%BE%D8%B1%20%D9%BE%D8%B1%20%D9%85%DB%8C%20%D8%B4%D9%88%D8%AF.%20x.php

چرا ؟

یا با گوگل کروم میرم این اخطار را میده .

Your file couldn’t be accessed

It may have been moved, edited, or deleted.

ERR_FILE_NOT_FOUND

جلسه 7

سلام دوست عزیز،

ابتدا یه سوال دارم ازت که بتونم مشکلی که بهش برخوردی رو درک کنم، شما فرمودید که: "روی دکمه ورود میزنم اخطار میادش صفحه رفرش نمیشه" برای عملیات دکمه ورود آیا کد PHP یا کدی دیگه‌ای نوشتی که انتظار دارید این دکمه کار کنه؟ چون درصورتی که انتظار داری دکمه ورود به درستی کار کنه باید براش طبق یک استانداردی کدنویسی انجام بدی.
و اینکه مهم نیست نرم افزار Visual Studio Code کجا قرار گرفته باشه فایلایی که با این نرم افزار کدنویسی میکنید تو هر پوشه یا درایو باشن قابل اجرا هستن.

لطفا کمی توضیحات بیشتری درمورد مشکلت بهمون بده که راحت‌تر و سریع‌تر بتونیم راهنماییت کنیم.

mahdi bayat ۲۳ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۱۵

سلام مجدد ، فیلم 7 از آموزش جامع html5 منظورم هست. از دقیقه 19:30 به بعد ببینید استاد گفتند وقتی تگ  input ما type آن submit باشه ، دکمه ورود را به محض اینکه کلیک می‌کنی روی آن،  صفحه یکبار رفرش می‌شود.ولی وقتی من روی دکمه ورود میزنم یک ص اخطار میادش .(خط20)

بعد دقیقه 21:20 استاد یک دکمه با تگ button ایجاد کردن گفتند که خاصیتش همان تگ input با submit کردن است ولی برای من وقتی روی دکمه ورود به سایت میزنم صفحه رفرش نمی‌شود. (خط 24)

https://s6.uupload.ir/filelink/61EtUHqBnOWI_864c6771ef/index_7cur.zip

این لینک بالا مال کد هام هستش.

https://s6.uupload.ir/filelink/izjZsB6ycI2x_17499f2231/سوال_من_در_باره_ج_7_b3xf.zip 

این لینک دانلود بالا هم برای زمانی هست روی این دکمه‌ها میزنم .

Golgoli ۲۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۵۵

تاپیک نامنظم است.

محسن موحد ۰۲ آذر ۱۴۰۲، ۲۲:۴۰