💻 آخرین فرصت یادگیری برنامه‌نویسی با آفر ویژه قبل از افزایش قیمت در ۵ آذر ماه (🎁 به همراه یک هدیه ارزشمند )
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۲ شریعتی
اعتراض به نحوه درس دادن استاد
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۰ آبان ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر 

بنده به عنوان کسی که هیچی از طراحی وب نمیدونم و این جلسه رو شروع کردم باید بگم که اصلا روان توضیح ندادن و کلماتی که به کار می‌بردن اصلا قابل فهم نبود مخصوصا از قسمت انجین به بعد لطفا رسیدگی کنید 

سلام دوست عزیز
لطفا هر بخشی براتون مبهم بود بپرسید در زیر ویدیو
با نگاه پرسشگری جلو بیاید ایشالله این موارد جلوتر برید رفع میشه براتون

لقمان آوند ۲۱ آبان ۱۴۰۲، ۰۸:۲۵

بله درست میفرمایید یکم از لحاظ آموزشی فاز تکنیکال داشت تا بیسیک ولی یروز از همین سبک شما سود میبری 
هرچی نفهمیدین رو سرچ کنید سرکار خانم حاجی آبادی متاسفانه ما با این رویه که همچیز باید در دسترسمون باشه بزرگ شدیم و عادت کردیم 
درسته شما دوره خریدی آموزش ببینی ولی همین دوره هم بیست درصد کارتونه شما از لحاظ فنی باید کارو درک کنید پس سرچ کنید ترجیحا انگلیسی اگر هم خیلی سطح زبان خوبی ندارید اکستنشن ترنسلیت رو نصب کنید دم دست باشه نهایت میخواد مقاله ای که ده دقیقه واسه کسی که سطح زبان خوبی داره طول میکشه واسه شما بیست یا سی دقیقه طول بکشه 
خسته کننده هستا ولی باید عادت‌های بچه گانه گذشته که مثلا با یچیزی درگیری داری بیخیالش میشین رو بزارید کنار و وارد مشکل بشید مشکل رو لمس کنید 
درکل زندگی ساده نیست شاید با همین که تو جلسه اول به بن بست یا حتی مشکل خوردید روند آموزشی رو قطع کرده باشید یا حتی تو فصلای دیگه ببینید سنگینه ول کرده باشید ولی کلا هیچ چیز ساده نیست اگر ساده بود اندازه سادگیش میصرفه
صرفیدنش هم صرفا مالی نیست ، میتونه موقعیت شغلی باشه ، میتونه محل کارتون باشه ، مالی هم بررسی کنید فرانت اند کاری که تو یه شرکت عادی هم کار کنه که واقعاً واقعاً سختی کار زیادی نداره صرفاً این مواردی که خدمتتون عرض کردم رو تو روحیتون میطلبه داره پونزده میگیره ، برای مثال با بیست سال سن و بدون مدرک دانشگاهی رقم پونزده میلیون در ماه که پاداشو هدایایی هم درنظر گرفته میشه اعلاوه بر موارد قبلی واقعا خوبه .

عذر میخوام زیادی صحبت کردم ولی ترجیح دادم این مواردو بگم که تو ناخودآگاهتون داشته باشید همچی سخته .
و عذر میخوام پیرو پاسخ جناب آقای مهندس آوند جسارت کردم پیام قرار دادم ، امیدوارم کامنتم اول درست بوده باشه دوم بخونید و درک کنید سوم کارساز باشه تو تمامی مراحل یادگیری ، کاری یا حتی زندگیتون 
کاظمی ۰۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۰:۱۸