دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ علی نبی زاده
اتمام دوره
محمدرسول اصغری حل شده توسط محمدرسول اصغری

تشکر از شما بابت دوره فوق العادتون ... و پشتیبانی بسیار عالی شما و اینکه سوال بنده این بود که من برای استخدام حالا بعد از اینکه سراغ جاوااسکریپت و ری اکت رفتم اگر برای استخدام بخوام اقدام کنم چون اکثر شرکت‌ها نیاز به سابقه کار دارن ، من میتونم به جای این سابقه کار  ، تسلط خودم رو در زمینه فرانت بسیار بالا ببرم و با چند نمونه کار بسیار قوی کارفرما را راضی کنم برای استخدام خودم ؟؟

چون مهارت و قدرت یادگیری من در حوزه برنامه نویسی و کلا شاخه‌های مربوط به it زیاد هست و میتونم نمونه کارهای قوی ای ارائه بدم ... که دیگه نیاز حتی به سابقه کار هم نباشد و به راحتی در بهترین شرکت‌های نرم افزاری بتونم استخدام بشم ...

سلام وقتتون بخیر باشه 

خوشحالیم که از این دوره راضی بودید 

بله درسته این روز‌ها اکثرا شرکت‌ها نیاز به سابقه کار دارند و برای استخدام لازمه که سابقه کار داشته باشید

برای حل این مشکل چند راه حل در ادامه به شما میدم :

۱) سعی کنید بعد از اینکه تسلط خودتون رو خیلی خوب روی مباحث بردید بالا توی یک شرکت یا مجموعه ای به صورت کارآموز شروع به کار کنید (مشکل سابقه تون هم با این مورد حل میشه).

۲) یک مورد هم خودتون اشاره کردید که نمونه کار خوب:

شما میتونید با ارایه نمونه کار‌های خیلی خوب و قوی گاهی اوقات روند استخدام شدنتون رو سریع‌تر کنید 

سعی کنید در پلتفرم هایی مثل گیت هاب سورس کد هاتون رو قرار بدید و بهترین نمونه کارهاتون رو پیوست رزومه تون بکنید 

۳)همچنین در شبکه‌های اجتماعی ای مثل لینکدین خیلی خوب فعال باشید چون خیلی راحت میتونید شبکه سازی کنید 

۴)در آخر هم سعی کنید در حال حاضر روی یادگیری تون تمرکز کنید و هر موردی که اساتید میگن رو خیلی خوب درک کنید و قدرت سرچ تون به زبان انگلیسی رو ببرید بالا (با توجه به اینکه خود بنده در شرکت مشغول هستم میگم خدمتتون) چون شرکت‌ها خیلی این مورد که شما سرچ خوبی داشته باشید براشون مهمه.

و یک مورد دیگه هم سعی کنید قدرت یادگیری تون رو خیلی تقویت  کنید و از منابع انگلیسی به خوبی استفاده کنید که این مورد نیازمند این هست که زبان انگلیسی تون رو تقویت کنید 

موفق باشید

محمدرسول اصغری ۰۴ آبان ۱۴۰۲، ۰۷:۰۸

بسیار ممنونم از توضیحات و راهنمایی‌های شما . فقط اینکه من زبان انگلیسی رو خوب در زمان دبیرستان و دانشگاه تا حدودی یاد گرفتم البته نمیشه گفت زیاد انگلیسی بلدم اما خب با اصطلاحات کامپیوتری و لغات نسبتا زیادی آشنایی دارم . این برای من برای استخدامدکفایت میکنه ؟؟ چون به هر حال با توجه به اینکه گوگل ترنسلیت به راحتی در دسترسمون هست هر جا به مشکل برخوردیم از گوگل ترنسلیت استفاده میکنیم ...

علی نبی زاده ۰۴ آبان ۱۴۰۲، ۰۹:۴۰

درود 

سعی کنید تا جایی که میتونید زبان انگلیسی تون رو تقویت کنید چون برای استفاده از Resource‌ها و منابع مختلف قطعا نیازه زبان انگلیسی رو در حد خوبی بلد باشید تا بتونید بخونید و متوجه بشید 

موفق باشید

بهترین پاسخ
محمدرسول اصغری ۰۵ آبان ۱۴۰۲، ۰۹:۳۲