دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۶ علی نبی زاده
منسوخ شدن vender-prefix ?
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۲۳ مهر ۱۴۰۲

سلام آیا وندر پرفیکس‌ها منسوخ شده اند ؟ چون نه پکیج هایی که مربوط به وندر پرفیکس هستند آن‌ها را اضافه میکنند و نه اکستنشن مربوط به کامپایل Sass این کار را برای من انجام میدهد و اینکه یکی از فایل‌های استایلی که وندر پرفیکس داشت رو باز کردم و vscode زیر وندر پرفیکس خط کشیده (به معنای خطا) ... میخواستم بدونم حدسم درست بوده آیا ؟ و اینکه در کل باید چه کرد ؟

درود

خیر منسوخ نشدند و برای پشتیبانی در مرورگرهای قدیمی باید ازشون استفاده کنید.

فرض فناوری بر این هست که کاربر همیشه از آخرین ورژن مرورگر استفاده میکنه، برای همین هم sass و هم vscode و... چنین رفتاری رو نشون میدند، نادیده شون بگیرید :) 

نازنین کریمی مقدم ۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۴۱

خب چه کار کنم این اضافه کردن وندر پرفیکس رو بتونم انجام بدهم ؟؟ بهترین راه حل چیست ؟؟ چون از طریق گالپ و یا اکستنشن کامپایل sass نشد 

علی نبی زاده ۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۴۶

میتونید از npm i gulp-autoprefixer استفاده کنید.

نازنین کریمی مقدم ۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۵

اتفاقا از همین مورد استفاده کردم دقیقا هم طبق ساختاری که در  داکیومنت سایت npm بود کد هاش رو نوشتم و مشکلی هم در قسمت کدها وجود نداشت فقط یه حالتی مثل کپی کردن داره که فایل css رو از src کپی کنه و بندازه داخل dist و هیچ وندر پرفیکسی هم اضافه نکرد متاسفانه !

علی نبی زاده ۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۵۹

پس این تاپیک رو هم یه بررسی کنید.

کلا دردسرا تو این قضیه یکم زیاده. اگر حوصله کانفیگ ندارید میشه اون آخر کار دستی یسری perfixها رو به سورس نهایی کد اضافه کرد :)

نازنین کریمی مقدم ۲۳ مهر ۱۴۰۲، ۲۰:۰۵

بررسی کردم بازم نشد ، از postcss و هر راهی که میتونستم امتحان کردم نشد . بیخیالش مجبورم به کل قید این موضوع رو بزنم . ممنون از راهنمایی‌های شما 

علی نبی زاده ۲۵ مهر ۱۴۰۲، ۱۵:۱۶