دوره زبان تخصصی برای برنامه‌نویسان (هدیه ویژه ثبت‌نام در دوره‌های متخصص) (فرصت محدود ⏰)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Golgoli
چرا یک سری از فونت آیکون‌های سایت فونت آسم با وجود اینکه رایگان اند برای من کار نمیکنند؟
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۰۹ مهر ۱۴۰۲

https://s6.uupload.ir/filelink/w5SLlsPwNXqa_4f2a09687f/part05_backup_3436.zip

سلام و وقت شما بخیر. خسته نباشید. من داشتم با فیلتر شکنی که استاد داشتند وارد سایت فونت آسم شدم  و از قسمت فونت‌های رایگان چند تا آیکون معمولی را برداشتم ولی منتها اصلا کار نمیکنند و به شکل مربع برای من نمایش داده می‌شوند و هر چی هم من لینک cdn‌های مختلف را میزارم کار نمیکنند .کد‌های بین 75 تا 100 را چک کنید خیلی‌ها را برا من در گوگل کروم و کروم آیکون مربعی نشان میده .

درود

شما از ورژن 5 فونت اسوم استفاده کردید، پس کافیه آیکونها رو به شکل fas و far اصلاح کنید. مثلا:

<i class="far fa-user" style="color: #ff00dd;"></i>
<i class="fas fa-heart"></i>
نازنین کریمی مقدم ۰۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸

بله، مشکلی که شما توضیح داده‌اید مربوط به نمایش آیکون‌ها به شکل مربعی (سیاه) می‌باشد، احتمالاً به مشکلی در بارگیری یا نمایش فونت‌ها مرتبط است. برای رفع این مشکل، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:

1. **بررسی فایل‌های فونت**: ابتدا مطمئن شوید که فایل‌های فونت مورد نظر شما درست دانلود شده‌اند و به درستی در پروژه شما قرار داده شده‌اند.

2. **اطمینان از مسیر فایل‌های فونت**: مطمئن شوید که مسیر (آدرس) فایل‌های فونت در کد شما به درستی تنظیم شده باشد و به فایل‌های فونت اشاره داشته باشد.

3. **استفاده از نسخه‌های مناسب فونت**: برای هر فونت، نسخه‌های مختلفی وجود دارند (مانند WOFF، WOFF2، TTF و ...). اطمینان حاصل کنید که از نسخه‌های مناسبی برای تمام مرورگرها استفاده می‌کنید.

4. **راهنمایی‌های Cross-Origin**: اگر فونت‌ها از دامنه‌های مختلفی بارگیری می‌شوند، مطمئن شوید که سرور فونت‌ها به درستی پاسخ‌های Cross-Origin (CORS) را ارسال می‌کند. برای اطمینان از این موضوع، می‌توانید با تیم پشتیبانی میزبان وبتان تماس بگیرید.

5. **نمایش فونت در مرورگر**: برخی از مشکلات نمایش فونت‌ها ممکن است به تنظیمات مرورگر یا افزونه‌های مرورگر برگردانده شود. مطمئن شوید که تنظیمات مرورگر شما مانع از نمایش صحیح فونت‌ها نمی‌شوند.

6. **استفاده از ابزارهای Debug**: ابزارهای توسعه مرورگر (مانند ابزارهای افزودنی در Chrome DevTools) را برای بررسی و پیدا کردن خطاها در بارگیری فونت‌ها استفاده کنید.

7. **اطمینان از دقت کد HTML/CSS**: اگر از کد HTML و CSS برای نمایش آیکون‌ها استفاده می‌کنید، اطمینان حاصل کنید که کد به درستی نوشته شده است و تداخلی با دیگر عناصر وجود ندارد.

8. **نگهداری و به‌روزرسانی فونت‌ها**: برخی اوقات مشکلات نمایش فونت‌ها به دلیل فایل‌های فونت فاسد یا ناسازگاری با مرورگرها ممکن است رخ دهد. اطمینان حاصل کنید که فونت‌ها به‌روز و سالم هستند.

با انجام این مراحل، ممکن است بتوانید مشکل نمایش فونت‌ها را برطرف کنید. اگر همچنان مشکل دارید، ممکن است بهتر باشد با تیم پشتیبانی مرورگر خود تماس بگیرید یا به انجمن‌های پشتیبانی مرورگرها مراجعه کنید تا راهنمایی دقیق‌تری دریافت کنید.

M.shehneh Sh ۰۹ مهر ۱۴۰۲، ۱۹:۲۳

سلام مجدد ممنون از راهنمایی تان دوستان . من حرف شما را انجام دادم و به اکثر آیکون‌ها وقتی far یا fas اولشون اضافه کردم خودشان را درست نمایش دادند منتها نمیدونم چرا برای یکسری این ترفند کار نمیکند .مثل این‌ها : 

بعد یک سوال کلا اگر دانلود کنیم آیکون‌ها را و مستقیم بزاریم تو فایل پروژه بهتره ؟ این مشکلات نیستش ؟

Golgoli ۱۰ مهر ۱۴۰۲، ۱۰:۵۱