سلام، میشه راهنمایی کنید که چرا آیکون رو بالا نمیاره؟ فقط آیکون face رو بدون مشکل نشون میده،بنظرتون مشکل از کجاست؟
اینشکلی میشه:
سلام ،
کارهایی که باید انجام بدین به این صورت هست که شما به سایت google fonts مراجعه کنید و سپس در قسمت آیکونها روی آیکون مدنظر کلیک کنید و از قسمت سمت راست لینک را بردارید و در هدر قرار بدین و آیکون را با همان ساختاری که در سایت هست ( یعنی تگ span ) کپی کرده و هر جایی که میخواهید قرار بدین ...
دلیل نمایش آیکون به شکل حروف انگلیسی هم میتواند به دلیل عدم اتصال به اینترنت هم باشد ...
در ضمن شما میتوانید از Font Awesome هم برای آیکون استفاده کنید
علی نبی زاده۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹
سلام ،
کارهایی که باید انجام بدین به این صورت هست که شما به سایت google fonts مراجعه کنید و سپس در قسمت آیکونها روی آیکون مدنظر کلیک کنید و از قسمت سمت راست لینک را بردارید و در هدر قرار بدین و آیکون را با همان ساختاری که در سایت هست ( یعنی تگ span ) کپی کرده و هر جایی که میخواهید قرار بدین ...
دلیل نمایش آیکون به شکل حروف انگلیسی هم میتواند به دلیل عدم اتصال به اینترنت هم باشد ...
در ضمن شما میتوانید از Font Awesome هم برای آیکون استفاده کنید
علی نبی زاده۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹
علی نبی زاده۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۵۱
علی نبی زاده۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۵۱
خیلی ممنونم ازتون
نسیم۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۱۷:۰۷
خواهش میکنم . سلامت باشید
علی نبی زاده۰۲ مهر ۱۴۰۲، ۲۰:۱۶
عذر میخوام من از آیکونهای font awsome میخوام استفاده کنم مربع نشون میده؟چرا اینجوریه؟
نسیم۰۳ مهر ۱۴۰۲، ۰۵:۲۵
سلام ، font awesome همه آیکون هاش free و قابل دسترس نیست ... برای استفاده از fontawesome یک کیت رایگان بسازید و کد جاوااسکریپتی اون رو در انتهای سند قبل از تگ body قرار بدین ... ! و از آیکونهای solid اون که تعداد آنها کم نیست ، استفاده کنید !