🎉 سال نو، مهارت نو، مشاوره رایگان نقشه راه برنامه نویسی (آفر ویژه ثبت نام قبل از افزایش قیمت 🔥)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ hamid abdi
اقای اوند عزیز
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۲

اقای اوند عزیز خواهش میکنم لطف کنید خودتون به شخصِ این قسمت ویدیو 38 دقیقه ای رو ببینید ؛

سلام،

موضوعتون همراه با دقایقش رو اعلام کنید تا بررسی کنیم.

موضوع ادیت رو میفرمایید یا متوجه قسمتی نشدید؟ اگر قسمتی از ویدیو براتون گنگ بوده بپرسید تا با مثال‌های متعدد راهنماییتون کنم.

محسن موحد ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۰۸

سلام دوست عزیز

. منطقی بخواهیم نگاه کنیم انسان زمانی که قصد اب خوردن میکنه یک سری فرایندها و چارچوب‌ها رو حتی برای اب خوردن تو ذهنش معماری و چیدمان میشه حالا این فرایند که اب سرد بخوره یا گرم از شیر اشپزخانه بخوره یا از یخچال کدوم بطری یا پارچ یا ... تماما در ذهنش ارزیابی میشه

مبحثی که به عرضتون رسوندم یک فرایند ساده نوشیدن ابِ.

حالا اگر انسان بخواد وارد مباحث کاملا ذهنی و تخصصی بشه ؛ قضاوت با شما

که اصلا استاد مد نظر اماده نیستند

از قضا یکم js یاد گرفتم و مبحث comparison operators رو میدونم

استاد مدنظر مبحث مقایسه رو مثلا => یا =< را اشتباه توضیح میدهند . شما خودتون برید مشاهده کنید

دوست عزیز جدا از اینکه این سر فصل خود اقای اوند نیستن منو ناراحت کرد اما با این حال گفتم اقای اوند کارشون درسته اگر خودشون نیستن اینطور صلاح دیدن.

مبحث اماده نبودن استاد مدنظر هم باز عیبی نداره مشکلی نیست

اما الان من اگر خودم مبحث comparison operators رو نمیدونستم

شما بمن بگو از کجا میخواستم بفهمم اشتباه دارم میرم

میدونید موضوع واقعا موضوع کوچیکی نیست (بحث یادگیری)

به اقای اوند حتما انتقال بدید خودشون تو مسائل مدیریتی درجه یک هستند اما برندینگ یک سازمان ،شرکت زمانی که خراب بشه دیگه به اسونی نمیشه درستش کرد

(مثل تقوا میمونه ، زمانی که تقوا رو حفظ میکنی و یک اشتباه معصیت میکنی پروردگارعالم میبخشه اما تقوایی که داشتی رو هم میگیره و میرسونه به نقطه صفر، دوباره باید شروع کرد

hamid abdi ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۴۰

سلام حمید عزیز

ممنون بابت ذکر این مورد

این سرفصل رو در صف بازتولید می‌ذاریم در نیمه دوم سال

لقمان آوند ۲۷ شهریور ۱۴۰۲، ۲۰:۲۳