سلام و وقت بخیر خدمت شما استاد عزیزم ، آقای صالحی . خیلی خیلی ممنونم استاد از شما بابت تدریس فوق العادتون . بسیار کامل و جامع بود ... کاش از نزدیک میتونستم ببینمتون و ازتون تشکر کنم
کلی سوال هم داشتم از شما ...
من از مدتها پیش به حوزه IT علاقه داشتم و در زمینههای مختلفی کار کردم اما نه به صورت حرفه ای . به هر حال نمیتونستم تا الآن زمان زیادی برای آن اختصاص بدهم به خاطر دانشگاه و سربازی و همه این داستانها که همش هم بی نتیجه بود برامون چون همش اجبار بود و به جایی نرسید چون خودتون هم میدونید سیستم آموزشی ای که در کشور ما هست چقدر ایراد داره و فقط موجب به هدر دادن عمر و جوانی ماها شده و نتیجه ای هم برای ما نداشته !! اما الآن بعد از مدتها شروع کردم به صورت حرفه ای و با توجه به شناختی که از توانایی خودم دارم میدونم میتوانم در زمینه برنامه نویسی پیشرفت بسیار عالی ای داشته باشم و حتی در سایر موضوعات دیگر مثل فتوشاپ ، پریمیر و ... هم به جای خوبی برسونم خودم رو ... از شما میخواهیم که دست ما جوانها را هم بگیرید و ما رو راهنمایی کنید در این زمینه تا بتونیم آینده شغلی خوبی داشته باشیم و در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشیم ...