۵ پیمان پارسائی
درست یا اشتباه بودن حل تمرین‌ها ی مربوط به این قسمت
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

با سلام

تمرین‌های این بخش رو با روش زیر انجام دادم و نتیجه هم گرفتم .

میخواستم ببینم درست هست یا نه ...

سوالی که دارم اینه که آیا در مقیاس بزرگتر که شاید میلیون‌ها لوکیشن باشه ... امکان استفاده از این روشها وجود داره یا نه

آیا برای بیشتر کردن سرعت جستجو،ناحیه بندی خاصی انجام میشه ؟

چون اگر بخواهیم برای هر جستجو تمام لوکیشن‌ها بررسی بشه .. فکر کنم منطقی نباشه

حل تمرین لوکیشن‌ها ی موجود در فاصله خاص مثلا 1000 متر --->

ابتدا با کلیک کردن روی نقطه current location به محل مربوطه می‌رویم و سپس تعریف کردم که با کلیک شدن یک ajax با متود get به سمت فایل اصلی یعنی index بره

و بعد لوکیشن تمام نقاط رو به صورت json به سمت فایل اصلی برمی گردونیم و با استفاده از توابع مربوطه فاصله رو می‌گیریم و فیلتر می‌کنیم.464b-particular distance.png

این عکس هم validation ارسال است

8e89-particular distance 1.png

e7c3-lib.png

کد‌های زیر هم مربوط به جستجو د ر یک تایپ خاص و گرفتن نزدیک‌ترین نقطه به مکان مشخص میباشد.

ابتدا یک ایکون روی فایل تعریف کردم و یک کلاس مشخص دادم و سپسس با تایپ خاص به سمت یک فایل ajax فرستادم و بعد از تاییدیه وجود تایپ مربوطه ... لوکیشن‌ها رو گرفتم و به فایل اصلی در قالب یک json فرستادم .

سپس فاصله نقاط تا نقطه مشخص رو گرفتم و بین اونها کمترین رو انتخاب و در نقشه مارک کردم.

02f3-js nearest loc.png

3229-ajax file.png

0542-function to get key.png

سلام

بله روش خوب و درستی هست.

ولی خب بطور کل این فریمورک‌ها و وابستگی‌ها چون به js هست با فریمورک‌های js مثل Node پیاده بشه بهتره.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۰

سپاس از اینکه بررسی کردید

در مورد سوالی که عرض کردم

"" آیا در مقیاس بزرگتر که شاید میلیون‌ها لوکیشن باشه ... امکان استفاده از این روشها وجود داره یا نه

آیا برای بیشتر کردن سرعت جستجو،ناحیه بندی خاصی انجام میشه ؟

چون اگر بخواهیم برای هر جستجو تمام لوکیشن‌ها بررسی بشه .. فکر کنم منطقی نباشه"""

هم شامل این نکته که فرمودید میشه که باید با node سرعت رو بالا ببریم یا نه از راه دیگه ای باید استفاده بشه .

پیمان پارسائی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۴۶

منظورم اینه که آیا برای هر فراخوانی که میدیم باید تمام لوکیشن‌ها بررسی بشن یا جور دیگه ای تقسیم بندی میشن؟

پیمان پارسائی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۴۸

همونطور که گفتم اگر از node استفاده بشه بازدهی بهتری خواهد داشت.

برای بازدید‌های بالا ممکنه زمانبر و سنگین باشه این کار و باید از کش استفاده بشه که حجم عملیات‌ها کمتر بشه و هر چند دقیقه یکبار کش پاک و مجدد ست بشه.

بهترین پاسخ
احمدرضا فاطمی کیا ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰

سپاس از شما

موفق باشید

پیمان پارسائی ۲۹ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۴۲