حالا مزیت این روش چیه؟ این که مثلا شما میخواید وقتی رو یه دکمه ای کلیک کردید و یا هاور کردید آیکونش عوض بشه. این کار یا باید با جاوا اسکریپت مدیریت بشه، یا به راحتی با استفاده از سلکتورها و همین روش انجام میشه.
با استفاده از before و after هم میتونید مدیریت کنید که آیکون قبل یا بعد کلاس مشخص شده قرار بگیره.
نازنین کریمی مقدم۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۱۶
متاسفانه متوجه سوالم نشدید لطف کنید ویدیو رو از دقیقه 21:09 ببنید تا 31:42
شیدا پویه۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۴۷
ویدیو رو دیدم ?
استاد هم اول درمورد ساختار یونیکد توضیح میدن و بعد همین مطالب رو در قالب مثال نشون میدن و در نهایت میفرمایند که در جلسات بعدی با این خاصیت سروکار داریم و مثال ازش زیاد میبینیم.
نازنین کریمی مقدم۲۳ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۱۹
من هم ازتون خواستم که با مثال روش اضافه کردن یونیکد رو توضیح بدید که در مثال اول تون از یونیکد استفاده نکردید و هنوز مشکل من برطرف نشده
شیدا پویه۲۴ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۳۳
سلام،
در مثال خانم کریمی مقدم از کاراکترهای یونیکد استفاده شده است که با استفاده از content در css به سند html اضافه میشود حالا با after به بعد از عنصر foo و با before به قبلش. نمونه ای از لیست کاراکترهای یونیکد در این لینک آمده است.
نکته: تگ i در اصل برای متن هایی که باید به صورت مورب نمایش داده شوند استفاده می شد، اما با اومدن کتابخانه هایی مانند Font Awesome، این تگ برای نمایش آیکونها استفاده می شود.
محسن موحد۲۴ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۵۸
ممنون از مثالی که زدید اما زمانی که استاد توضیح میدادند یکبار از تگ i استفاده کردند وبار دیگر بدون تگ i و زمانی که من بدون تگ i استفاده میکنم اون ایکن برام نمایش داده نمیشه علت این اجرا نشدن چی هستش
شیدا پویه۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۰۷:۲۵
خیر مشکلی نداره. تفاوتی نمیکنه چه تگی استفاده کنید.
برای استفاده از font-awesome در این روش حتما باید font-family رو بنویسید تا اوکی بشه. اما اینکه font-family رو چی بنویسید بستگی به ورژن داره که مثالها رو از این تاپیک میتونید ببینید.