🚀 تخفیف ۳۵٪ + ۳.۵ میلیون هدیه! برنامه‌نویسی رو الان شروع کن - فقط امروز!
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۱ حامد زالوند
سوال در مورد git
جامعه پی اچ پی ایجاد شده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر

ببخشید من یه چند تا سوال خدمتتون دارم

سوال 1 : فرق git hup و git lab میخوام تفاوتش بدونم

تو اموزش اقای آوند گفت سراغ git hup نرو بخاطر ای پی ایران مسدود هست میخواستم بدونم الانا این برطرف شده یا نه

سوال 2: الان ما git hup نصب کنیم یا اینکه git lab ؟ ولی تو آموزش آقای آوند اینارو نصب نکرد تو لینکی به اسم این PortableGit نصب کرد بهمون گفت

حالا ما هم میتونیم اینو نصب کنیم ازش استفاده کنیم .

سوال 3 : مسیر نصب git روی سیستم خودمون نصب کنیم یا اینکه سرور که تهیه می‌کنیم نصب کنیم

سوال 4 : من الان git تو سیستم خودم نصب کردم ولی راست کلیک میکنم git-bash و git-cmd اینا نیستن ، نمیدونم مسیرشواشتباه کردم یا چی کدی که میخوام از طریق git ویرایش کنم یا اضافه کنم برام خطا اینا میده

ممنون میشم در مورد این git هم یکم بیشتر توضیح هم بدی هم مسیر نصبش

سلام

تفاوت زیادی ندارند و بیشتر سلیقه ای هست که کدوم رو انتخاب کنید و هرکدوم در مواردی یک سری امکانات بهتر بهتون میدن.

در حال حاضر هر دو سرویس باز هستن.

شما گیت رو نصب میکنید و از این ابزار‌ها برای گیت استفاده میکنید تا فایل‌ها رو روی یک فضای آنلاین داشته باشید و توانایی کار تیمی ممکن بشه و از مزایای دیگه هم برخوردار بشید.

روی سیستم باید نصب کنید و روی سرورتون از گیت هاب یا گیت لب پروژه رو دریافت کنید.

در مراحل نصب تیک Add To Context Menu رو باید بزنید تا به منوی راست کلیک اضافه بشه.

میتونید cmd رو باز کنید و دستوراتتون رو داخلش بزنید یا git bash رو سرچ کنید در ویندوزتون و بازش کنید.

أموزش رو درست ببینید و ادامه بدید سوالاتتون برطرف میشه.

چون موارد زیادی هست که باید توضیح داده بشه و در قالب تاپیک نمیشه همه رو بیان کرد.

احمدرضا فاطمی کیا ۲۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۱۰