سلام. سرویسهای ایرانی مثل نشان چطور نقشه را از openstreetmap میگیرن و فونت فارسی اون را تغییر میدن و بهش امکانات اضافه میکنن میشه راجع به ایم موضوع به من اطلاعات بدین ؟
راستی من بدون vpn و شکن میتونم موقعیت بگیرم و نقشه کاملا لود میشه ایا مشکل تحریمات حل شده ؟
مهران۲۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۱۲
سلام مهران عزیز
کلا دو حالت داره:
1.یا این امکان توسط خود کتابخونه به ما داده میشه.
2.یا خودمون باید پیاده کنیم.
برای تغییرات این چنینی مورد دوم باید صورت بگیره و باید پیاده سازی انجام بشه چون کتابخونه این امکان روتا حد کمی به ما داده و نمیتونیم خود نقشه رو استایل بدیم.
مثلا این لینکها برای نحوه تغییر استایلها و labelها هست.
ممنونم. یعنی ما باید برای style دهی به map leaflet از یه سرویس واسط استفاده کنیم ؟ مثل Geoapify که اینها هم عموما رایگان نیستن سرویس هایی مثل نشان چطور استایل دهی کردن آنها هم از سرویسهای دیگه استفاده میکنن ؟
مهران۲۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۸:۴۶
این مورد به نیاز پروژتون بستگی داره که ببینید کارتون با همین واسطه راه میوفته یا خیر.
سرویس هایی مثل نشان اختصاصی این موارد رو شخصی سازی کردند و خودشون در سورس کد اصلی تغییر ایجاد کردند و SDK جدا و مختص خودشون رو ارائه دادند.
من یه چیزی را متوجه نمیشدم پس اگه توی سورس اصلی تغییر ایجاد کردن خوده تایلهای نقسه را از کجا میگیرن ؟ و این leaflet کجا قرار میگیره من توی داکیومنت نشان خوندم بر پایه leaflet هستن این یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدین ؟
مهران۲۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰۹:۵۳
یه سوال دیگه استاد اوند وقتی popup را باز کرد popup استایل فونت فارسی داشت چطور باید این استایل را بدم ؟
مهران۲۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۰:۱۰
مهران عزیز
خب این موارد بحثهای تخصصی هست و باید عمیق شید درونش و ارتباط زیادی با php نداره و بیشتر js هست.
در مورد تایل سرورها و ابزاری چون mapnik سرچ کنید. برای ویرایش استایل ابزاری مثل mapbox studio کاربر دارد.
در کل به این صورت است که نقشههای OSM دانلود میشوند و به کمک ابزار مختلف میشود تایلها را ویرایش کرد.
طبق بررسی که داشتم، ابزارهای مختلفی برای ایجاد تایلهای کاستوم وجود دارد.
بعد از تغییر و ذخیره بعنوان تایل جدید تولید و ذخیره میشوند.
این مورد که نوشتید نشان برپایه Leaflet است یعنی نشان برای نمایش نقشه به کاربر و همچنین تعامل کاربر با نقشه از کتابخانه Leaflet استفاده میکند.
در کدی که برای ایجاد مارکاپ میزنید تگ html میتونید بزارید و استایل بهش بدید و موارد مورد نظر رو اعمال کنید. فونت رو به پروژه اضافه کنید و استایل جدید رو به کلاس مخصوص popup اضافه کنید.