قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ Golgoli
فونت فمیلی از گوگل
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام ببخشید من فونت فمیلی را از گوگل خواستم بردارم font-family: 'Pacifico', cursive; این شکلی بودش احساس کردم فرمت cursive را نخوانده به خاطر همین این کلمه هم بین ' ' قرار دادم . الان این کار کوچک که مشکلی نیست ؟

font-family: 'Pacifico', cursive;   
 font-family: 'Pacifico', 'cursive';

سلام،

قانونش به این صورته که نام هایی که چند کلمه ای هستند و بینشون space میاد مثل "Times New Roman" داخل کوتیشن قرار میگیرند و نام هایی که space ندارند خارج از کوتیشن می‌آیند.(نام هایی که space ندارند و جزو اسامی فونت‌های عمومی نیستند میتوانند با کوتیشن بیاید)

اگر فونت اول وجود نداشت فونت دوم اعمال میشود. فونت‌ها یا در پوشه ی فونت قرار میگیرند یا فونت‌های پیش فرض مرورگر (نصب شده روی سیستم عامل) استفاده میشود.

محسن موحد ۱۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۳۶

اول که FONT_FAMILY را توی * گذاشتم این کلمه دومش را سفید رنگ نوشته . خواستم بدونم اینجوری یعنی توی VSCODE اعمال نمی‌شود ؟ به خاطر همین توی کوتیشن گذاشتم .5709-SEction5font-FAMILY.PNG

Golgoli ۱۸ مرداد ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶

خیر، درواقع من متن مرجع اصلی رو الان خوندم، شما نباید داخل کوتیشن بگذارید این اسم را. چون فونت‌های عمومی (سبک‌های نوشتاری - generic font families) بعنوان keyword محسوب میشن.

فونت‌های عمومی داخل کوتیشن نباید بیاید. فونت‌های عمومی عبارتند از:

serif
sans-serif
monospace
cursive
ui-monospace
ui-sans-serif
ui-serif
system-ui
fantasy
ui-rounded
math
emoji
fangsong

این لینک مرجع رو ببینید نمونه مثال هاش اومده.

برای مثال در قسمت دمو لینک بالا، عبارت "cursive" رو داخل کوتیشن بذارید میبینید فونت عمل نمیکند.

محسن موحد ۱۸ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۰۹