قراره بهتون تضمین موفقیت در برنامه‌نویسی و کلی آفر ویژه بدیم 😎 (برای شروع کلیک کن 👉)
۰ ثانیه
۰ دقیقه
۰ ساعت
۳ دانشجوی سون‌لرن
مشکل در box-shadow
جامعه Html & CSS ایجاد شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر من وقتی انیمیشن را اجرا میکنم فقط box-shadow اول گرد هست و بقیه box-shadow‌ها همگی مربع هستند هرچقدر کد رو بررسی کردم و با کد استاد مقایسه کردم هیچ تفاوتی وجود نداشت مشکل از کجاست

درود

کد رو کامل زیپ کنید و بفرستید تا بررسی کنیم. اگر زیپ براتون مقدور نبود کامل در کدپن آپلود کنید.

نازنین کریمی مقدم ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۲۷

سلام وقتتون بخیر این از فایل و بعد یک سوال دیگه داشتم یکسری تصاویر مثل تصاویر پس زمینه که استاد در فصل 15 پروژه کاربردی به کار بردند یا تصاویری که در پروژه‌های همین سرفصل را استفاده کردند از کجا پیداکردند و نمونه اون‌ها را ازکجا میشه پیدا کرد

لینک فایل : https://my.uupload.ir/dl/wZ2Npr5Z

امیر زارع ۱۶ مرداد ۱۴۰۲، ۱۹:۴۳

ممنون بررسی کردم.

این اوکی هست. اگر نمونه پروژه استاد رو هم از آخرین جلسه این سرفصل دانلود و بررسی کنید میبینید به همین صورت عمل میکنه. اما چرا؟ چون اون دایره هه در حال بزرگترشدن هست و داره شعاعش رو بزرگتر میکنه، اما اون بخشی که درون دکمه هست کوچکه و یجوری بنظر میاد انگار مستطیله نه دایره :)

نمونه تصاویر رو میتونید از سایتهایی مثل freepik استفاده کنید اما اگر همون تصاویر استاد رو میخواید کدها و تصاویر به صورت زیپ از آخرین جلسه هر سرفصل دردسترس هستند.

بهترین پاسخ
نازنین کریمی مقدم ۱۷ مرداد ۱۴۰۲، ۰۴:۵۹